Caute, koupil jsem svou GSA 2009 s jednim klicem. Nyni mi po delsi rekonstrukci mota sviti DWALO, cimz jsem zjistil, ze to ma alarm... ) dotazy mam 2: 1.Existuje nejake univerzalni DO k alarmu, pripadne nema nekdo na prodej DO pouzite...,,, 2. Kdyz vymenim ty 2x CR123 baterky a nemam DO, pujde to vubec nastartovat kdyz se nesynchronizuje? Dekuji. Petr
Alarm není imobilizér. Nastartovat to půjde.
Univerzální jsou všechny ovladače, jen je musíš se synchronizovat s modulem. Na to je daný postup v manuálu. Pokud ti ho ten ignorant, co ti prodal motorku, nedal, tak to najdeš na netu... Nejspíš i tady někde to bude k dohledání, protože se to už řešilo x krát.
Pokud alarm nezapneš, tak se ani nespustí, takže ho praktický nemusíš používat ani řešit, pokud nechceš. Krom těch baterií samozřejmě, aby ses zbavil té hlášky na displeji.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
ja si nejsem ale uplně jistej jestli ti to pomuze myslím si že aby ses zbavil hlasky musis aktivovat alarm ale to bez ovladace neudelas
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Diky byla to chvilka, error z DWA je pryc. Mel bych jeste posledni dotaz. Vite o nejakych doporucenych nahradach DO? Pokud jsem to
Pochopil spravne, jen se to obycejne sparuje jako napr. ovladace bran ci garaze? Je tam nejaka specificka frekvence? Dekuji.
Modrypetrik přiložený následující obrázek:
Asi to bude nejlepsi... stejne si v Cartecu budu nechat delat novy klic, vyjde to co rikali na 1.500 taxe tam zeptam rovnou
Upravil Modrypetrik dne 12.12.2021 17:35