Ahojte, mam dotaz... moje 09 GSA je vybaveno touto funkci, v kolech senzory jsou, dokonce to vidim na diagnostice... ale za boha se mi to neukaze na displeji. Jako by to bylo nejak natvrdo odstavene? Dosla mi fantazie o5. Dekuji za pripadne rady ... Petr
Pokud na palubce vidíš RDC - - tak máš v čidlech mrtvý baterky, nebo je nemáš spárované s motorkou. Jestli na palubním počítači vůbec záložku RDC nevidíš, je to přes diagnostiku vypnuté a musíš to zapnout a spárovat.
Dival jsem se na diag. Hlasi tam chybu komunikace s obema senzory, je to strihle, podle me baterky po smrti, vzhledem k investici radeji vzdy zajedu na pumpu a mrknu kolik tam je ...
No a pokud se ti s tím nechce s-r-a-t jako mě, tak čína. Za 600 Kč máš dvě čidla. Já je tam mám jednu sezónu a fungují zatím dobře. https://www.aliex...1802mRlI37
Dekuji velmi, to video jsem shledl a potom objednal tu Cinu a dekuji za tip. Za ty prachy me ani nebude srat, pokud se to nesparuje a je tam jiny problem. Tobe se to chytlo samo?
Modrypetrik napsal:
Dekuji velmi, to video jsem shledl a potom objednal tu Cinu a dekuji za tip. Za ty prachy me ani nebude srat, pokud se to nesparuje a je tam jiny problem. Tobe se to chytlo samo?
Samo se většinou nestane nic Přes diagnostiku jsem zapnul zobrazování RDC na palubním počítači a pak spároval s čidly. Buď budeš mít na čidlech číslo čidla, nebo si musíš sehnat probouzeč čidel (kouzelná oranžová krabička). Dokonce to umí zobrazovat i teplotu uvnitř pneu, ale to mi přišlo k ničemu... Pěkný návod najdeš tady: YouTube Video
Diky to jsem mel na mysli, sparovani - tedy podle Nrs senzoru. Nejlepe venku z motorky jeste. kdyby nahodou radeji. Dekuji.
Modrypetrik přiložený následující obrázek:
[129.54Kb]
Upravil Modrypetrik dne 01.07.2022 20:21
Diky za tip... zluti kluci jsou tu, sice me znervoznuje, ze tela jsou z plastu namisto z kovu, ale uvidime jak se chytnou )
Modrypetrik přiložený následující obrázek:
[129.54Kb]
Upravil Modrypetrik dne 01.07.2022 20:22