rozhlizim se po nejakych 50/50 a vyber se zuzil na
E 07-dakar
Anakee Wild
a Bridgestone Adventurecross AX41...ma uz nekdo s nema nejake zkusenosti?? podle vseho su kratce na trhu....
nejak nemuzu najit jak se maze vlakno,toz to tu necham..vyresene..nevim jestli to uz na forum nekdo daval ale dobre porovnavaci video zde
https://www.youtube.com/v/gjtgLz1LjnE&ab_channel=ChaparralMotorsports
Rudyzzr napsal:
nejak nemuzu najit jak se maze vlakno,toz to tu necham..vyresene..nevim jestli to uz na forum nekdo daval ale dobre porovnavaci video zde
https://www.youtube.com/v/gjtgLz1LjnE&ab_channel=ChaparralMotorsports
Rudyzzr napsal:
rozhlizim se po nejakych 50/50 a vyber se zuzil na
E 07-dakar
Anakee Wild
a Bridgestone Adventurecross AX41...ma uz nekdo s nema nejake zkusenosti?? podle vseho su kratce na trhu....
Ony už jsou u nás k sehnání zase klasický E 07?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Ohledně Bridgestone AX41 Adventurecross sem zkopíruji to, co jsem už psal ve vlákně "Pneumatiky":
....Od předloňska odjetý na šotolinových výletech 2 sady AX41 Adventurecross (střídám kola ryze silniční a na šotoliny). Použitelný nájezd (u mě) byl u každé sady okolo 5500km. Jsem s nimi naprosto spokojen. Na štěrku slušnej záběr, docela dobrý boční vedení (lepší než Karoo 3 nebo TKC 80), na asfaltových přejezdech taky paráda. Pro mě výborné gumy. Jdu do třetí sady....
Nyní už čtvrtou sadu.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Ohledně Bridgestone AX41 Adventurecross sem zkopíruji to, co jsem už psal ve vlákně "Pneumatiky":
....Od předloňska odjetý na šotolinových výletech 2 sady AX41 Adventurecross (střídám kola ryze silniční a na šotoliny). Použitelný nájezd (u mě) byl u každé sady okolo 5500km. Jsem s nimi naprosto spokojen. Na štěrku slušnej záběr, docela dobrý boční vedení (lepší než Karoo 3 nebo TKC 80), na asfaltových přejezdech taky paráda. Pro mě výborné gumy. Jdu do třetí sady....
Nyní už čtvrtou sadu.
Tonda napsal:
Nyní už čtvrtou sadu.
jak drzi na vode ?
Obstojně na "špuntovou" pneu. Nic záludného se mi při jízdě za mokra neudálo.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Nyní už čtvrtou sadu.
jak drzi na vode ?
Obstojně na "špuntovou" pneu. Nic záludného se mi při jízdě za mokra neudálo.
diky, uz jsem po nich trochu pokukoval, sice me vyhovuji E07+, ale tyhle zkusim