Zdar chlapi. Netýká se to motorky ale intercomu interphone tour. Nejde mi zapnout. Při nabíjení svítí ze je nabitý a po vytažení nabijeciho kabelu nejde zapnout. Nepořádek by ni někdo co s tím?
Zkoušel jsem aktualizovat. Vše brobehlo ok ale nejde stále zapnout. Díky za nápady.
Nejde náhodou tahle verze už nabíjet při používání? Jestli jo, tak to dej do helmy, zapoj kabel dobíjení a jestli to takhle zapnout půjde, tak je v pr.deli baterka.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Když to napojit na PC tak sviti zelená dioda a PC ji identifikuje jako připojené zařízení k USB. Normálně jde nainstalovat aktualizace.
Upravil Drevak75 dne 27.03.2022 19:25
Tak jsem vyzkoušel variantu připojení na powerbanku a napojeni na přilbu a nic. Když dam nabijim přes powerbanku samostatné tak se za chvíli banka odpojí protože je zařízení nabité.
Upravil Drevak75 dne 27.03.2022 19:27
Teď to nemyslím vůbec zle ... zapínáš ho správně?
Píšu z vlastní zkušenosti, kdy jsem přes zimu zapomněl, jak se zapíná a taky jsem měl podezření na nafunkčnost.
mám podobnou zkušenost se starší verzí interphonu. Taky se tvářilo vše ok, taky se tvářil nabitý. Problém byla KO baterie.
Nevím jak tour, ale F4 šla nenásilně otevřít trojhranným šroubovákem. Na baterce jsem sice naměřil plné (nabíjecí) napětí (myslím 3,3V, ale nepamatuji), ale při pokusu o zapnutí šlo napětí na polovičku a i níž, určitě pod 2V.
Takže zkus vyměnit / si nechat vyměnit baterku, pokud nepomůže bude to zřejmě vada čipu a to se opravovat už nevyplatí.
R1200GS 2010