.....chcem sa spytat či už ste niekto daval plexi z adventure na obyčajne gs......ak ano ako ste riešili tu hrazdičku.......cena z bmw je zavratna......ak by vedel niekto niečo take vyrobit lacnejšie velmi by som uvital......150 euro za kusok duralovej trbky sa mi zda moc
karcici napsal:
.....chcem sa spytat či už ste niekto daval plexi z adventure na obyčajne gs......ak ano ako ste riešili tu hrazdičku.......cena z bmw je zavratna......ak by vedel niekto niečo take vyrobit lacnejšie velmi by som uvital......150 euro za kusok duralovej trbky sa mi zda moc
Mně se nezdá 150 euro moc................mě to přijde šílené.......
Slušné jaké máš zkušenosti s tím plexi, taky uvažuji o výměně za GSA.Pošli celé foto motorky, ať se pokocháme.Co to máš za držák na GPS, od jaké firmy , kde jsi ho koupil?
......plexi z advenčr je fakt fajn....trochu ma sralo že sa to neurobilo z hrubšieho materialu ale nakoniec som zistil že je to pevne ale hlavne pružne a pri pade sa to dokaže cele uhnut,dokonca sa ani netrepe na volnobehu ako to male............držaik a obal na navigačku je swmotech a platna made in doma
zajtra ešte pojdem kupit pekne škrutky a matice......inač ešte som ho odpružil tak že som do tier v plexi vložil kusok silikonovej hadičky a zvonka a z vnutra gumene podložky tak to je fakt pevne a pružne......ozaj dik moc za ladičku na gitaru je supeeeer
Vypadá to dobře. Jsem rád, že to plexi z Adventure našlo využití. Málem jsem ho už použil na pokusy - ještě že byl u mě zrovna Chip GS na servisu, a řekl mi o tobě, že ho pravděpodobně využiješ.