Zdravím,
13let jsem jezdil bez funkčního spínače spojky. Vloni jsem jsem se rozhodl při zastávce v Bratislavě spínač koupit. Byla to pohoda nemuset startovat jen na neutrál. Pohoda však trvala jen 12 dní. Spínač opět nefunguje. Zná někdo odpověď. ( že je to rozbitý vím).
Děkuji
Ale já musím.... sice nic nevím o motorce, ale kdybych se já na něco ptal, asi bych dal třeba více infa? Ale ono to je složitý napsat víc písmen, chápu. Čas jsou peníze ¨
Takže se ptáš určitě na Jawu 634.
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
Jistě máte všichni pravdu. Omlouvám se.
Tak tedy : R1200Gs RV: 2007. Po namontování nového spínače u spojkové páčky, spínač fungoval pár dnů a opět nefunguje. Takže opět startuji pouze při zařazeném neutrálu. Spínač jsem i zkoušel demontovat a zapojený jsem jej stlačil prstem abych se přesvědčil, že dochází ke spojení kontaktů. Se zařazenou rychlostí nenastartuji.
Můj dotaz: Je tam ještě nějaký mezičlánek, který by mohl, při vymačknuté spojce, blokovat start motoru mimo neutrál?
Díky.
tvl. a já myslel, že je to normální. Takže to jde startovat i přes rychlost? Takže mám taky rozbitej spínač? Není nad to nic nevědět. Teď mě to taky bude strašit. A budu se v tom vrtat. Mohl jsem žít v krásné nevědomosti...
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
miras56 napsal:
Jistě máte všichni pravdu. Omlouvám se.
Tak tedy : R1200Gs RV: 2007. Po namontování nového spínače u spojkové páčky, spínač fungoval pár dnů a opět nefunguje. Takže opět startuji pouze při zařazeném neutrálu. Spínač jsem i zkoušel demontovat a zapojený jsem jej stlačil prstem abych se přesvědčil, že dochází ke spojení kontaktů. Se zařazenou rychlostí nenastartuji.
Můj dotaz: Je tam ještě nějaký mezičlánek, který by mohl, při vymačknuté spojce, blokovat start motoru mimo neutrál?
Díky.
Ten spínač se nemontuje "jen tak". Musí se v držáku páčky namontovat (seřídit - nastavit), aby spínal jak má.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...