koupil jsem další R 1100 S a tahle má ta nízko zalomená originální řídítka. Chtěl bych je zaměnit za vyšší cestovní řídítka.
Chci se zeptat, jestli někdo z přítomných neví, zda lze použít horní brýle z R 1100 R, nebo z R 1100 GS ?
Potřebuji, aby na těch brýlích byl nástavec na řídítka. Kupovat nové se mi vážně nechce. Jen brýle, třmeny, šrouby + brzdová hadice za cca 7 000,-.
To se mi zdá docela hodně.
Proto bych se rád mrknul na nějaké brýle z bouraček a jelikož na ESko toho moc se zvýšenými řídítky není ( respektive nic, než moc ) tak mě napadlo použít brýle z 1100 R, nebo z 1100 GS.
Ani 1100 R ti nepomůže. Mas jiny uchycení brýlí aji trubek. Na esko se dělají takový brýle na brýle...nebo si povitahni trubky a dej si riditka z vrchu když to chceš mít zadarmo.
Kamos si ty brýle nechal vyrábět,zítra u mě asi 9-14 bude tak mi zavolej a můžeš zjistit co a jak a kolik ho to vyšlo.
Kupredu spatki ni krok...
Asi by šly použít horní brýle z R1100/R1150 RS, mají kluzáky pevně do brýlí a kulový kloub vprostřed místo ložiska. Na těchto brýlích jsou zespod dvě díry M10 pro držák řidítek, tyto díry jsou sice slepé, ale dají se opatrně provrtat skrz a závit též protáhnout skrz, na vršek brýlí pak přišroubuješ do těchto dvou závitových děr jakékoli univerzální držáky řidítek. Měl jsem to tak na R1150 RS, horní brýle jsou shodné s R1100 RS.
Francis přiložený následující obrázek: