Ahoj,
nemáte někdo zkušenost se servisem? https://moto.cart...c-olomouc/
díky za příp. info.
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
asi bude lepší tam zavolat. Kámoš tam jede zítra na servis, pak poreferuju.
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Ahoj, kámoš se včera vrátil ze servisu F800GSA z CarTec Olomouc. Vše proběhlo hladce, servisní technik v pohodě, kvalita práce (zatím) perfektní.
Bavil se se servis. technikem, mají tam spoustu práce. Objednávání servisu moto 1,5 měsíce dopředu. Zabírají velkou plochu olomoucka + další oblasti.
Mně tam koupil ND pro GS r.v.2006, měli skladem.
Malý bonus jsou prý moc pěkné slečny na recepci
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Přikládám zkušenost s CarTec Olomouc. Poptal jsem servis moto (R1200GS, r.v. 06). Pravidelná údržba + brzdové kapaliny, výměna oleje v převodovce a zadním převodu. Dále instalaci doplňků, které jsem si sám pořídil.
Vše proběhlo hladce, moto si sami vyzvedli / po servise dovezli (ca. 60km). I když mají tuto službu do 30km zdarma, udělali to zdarma i pro mě.
Pan M.Zubek velmi vstřícný, výborná komunikace atd.
Za mě doporučuju.
5.10.1842 www.bmwgs.cz