Nevyhazuj zbytečně peníze za nefunkční staré tlumiče, nevyhazuj peníze za repas něčeho co nikdy nebylo na repas stavěné.
Wilbers, TFX, apod. cca 630€, popřípadě se dá pořídit Hagon (asi nejlevnější varianta za cca 400€)
Já vím, je to pálka na ty starý vrány, ale je to nejlepší investice do motorky, kterou můžeš udělat. ... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
michi_iglau napsal:
Ahoj, nezbyl náhodou někomu zadní tlumič.
Pístnice je ok, ale tlumič je v háji... ( mám to na repasy u pana Procházky)
Diky moc za případnou nabídku.
Hele, já mám jeden repasovaný jako náhradní díl, ale měl jsem ještě jeden a ten je "putovní". Tak různě si ho tady lidé mezi sebou půjčovali včetně mě, když měli svůj na repas. Myslím, že skončil zde: https://www.bawor...lookup=146
Ale už si to moc nepamatuju. Pustil jsem to z hlavy, to je jen co jsem dohledal v PM a i to není sichr. Ovšem za optání dáš jen trochu času.
Třeba se mu doma válí.....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Nedá mi to nereagovat...
Než YSS, tak to raději fakt repas. Jsou to míň vyhozený peníze za tlumič s plnohodnotným zdvihem a to, že to nejde repasovat je taková stará fáma.
Procházka z Čerčan to fakt umí a nevrtá do toho díry na ventilek od kola
YSS je totální zoufalost na úrovni Street boxu od HyperPro. Jenom s tím, že u HyperPro je to jenom jedna řada pro zoufalce, ale u YSS je celý sortiment pro zoufalce. Úroveň China
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Nedá mi to nereagovat...
Než YSS, tak to raději fakt repas. Jsou to míň vyhozený peníze za tlumič s plnohodnotným zdvihem a to, že to nejde repasovat je taková stará fáma.
Procházka z Čerčan to fakt umí a nevrtá do toho díry na ventilek od kola
YSS je totální zoufalost na úrovni Street boxu od HyperPro. Jenom s tím, že u HyperPro je to jenom jedna řada pro zoufalce, ale u YSS je celý sortiment pro zoufalce. Úroveň China
Máš osobní zkušenost? Tak se pochlub... Já jí mám (z jiný motorky), tak to pak můžeme porovnat.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Hyperpra jsou jsou uplne normalni tlumice, ale YSS jsou pry hrozna sracka. Kdyz je rozeberete tak to poznate. Proste nejsou to kvalitni tlumice.
Aktualne 1250 GSA HP
Hyperpra jsou jsou uplne normalni tlumice, ale YSS jsou pry hrozna sracka. Kdyz je rozeberete tak to poznate. Proste nejsou to kvalitni tlumice.
Aktualne 1250 GSA HP
A co tedy doporučíte za tlumiče? Poměr cena výkon? Řeším nové tlumiče i když ne na GS. Na GS mám už hezkých pár let TT Tractive. A rozhodně to byl krok k lepšímu, oproti původním tlumičům. Stejnou službu by udělal asi i repas nebo jakýkoliv jiný tlumič.
Pitbull napsal:
A co tedy doporučíte za tlumiče? Poměr cena výkon? Řeším nové tlumiče i když ne na GS. Na GS mám už hezkých pár let TT Tractive. A rozhodně to byl krok k lepšímu, oproti původním tlumičům. Stejnou službu by udělal asi i repas nebo jakýkoliv jiný tlumič.
Nedávno jsme dávali na starou afru willbers, koncem roku mají i slevové akce (teda jestli to ještě platí).
Zeptal bych se Ero - Honza Ernest, prodává a servisuje tlumiče.
Máš osobní zkušenost? Tak se pochlub... Já jí mám (z jiný motorky), tak to pak můžeme porovnat.
Co to je osobní zkušenost? Musím si to zkusit opravdu osobně, nebo stačí, když to řeším u lidí, co ke mě jezdí na servis? Já tohle teda nechám jiným. Když si někdo koupí řadu street box od hyperpro a cokoliv od yss a hned na první dovolené mu vychcijou, tak já to osobně zkoušet nemusím. Lidi si to koupí, protože je to levný a jejich prodejce je velice "zodpovědně" přesvědčí, že drahý tlumiče jsou drahý jenom proto, že člověk platí za značku... a pak řeší reklamace, ale dovolená v ****u. To množství lidí, co se spálí je zhruba stejný, jako při věhlasné žluté baterií... 50%... ale pořád bude 50% spokojených lidi, se kterýma já se hádat nebudu. Já vám tady jen poskytují moji zkusenost , ikdyz ne přímo osobní. Jestli je podmínkou, že se to musí stát přímo mě, tak to se omlouvám. To se nikdy nestane určitě ne s yss ani streetboxem (konkrétně pouze řadou street box, aby se toho zase každej s HyperPro nechytal, jak ho.no košile )
Stejně tak si nikdy nedám do motorky tu motobatt a taky jsem ji nikdy osobně nezkoušel. Stačí mě zkušenosti jiných... Možná pro to je tu i tohle fórum... Abychom se mohli poučit i z chyb jiných. Ale jak se říká, chytrému napověz....
HyperPro jsou celkově slušný tlumiče, ale aby vyhověli zákazníkům, kteří mají 200k na motorku, ale na tlumiče bura, tak udělali řadu, která jim pokazila jméno.
Yss je celkově shit. Podle mě to je dělaný regulérně v Číně.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS> tak to jo. YSS jsou vyrobeny v Cine asi tak stejne jako tvoje BMW...
Zajimalo by me konkretni cislo, kolik tvych zakazniku k tobe s vychcanym tlumicem YSS nebo Hyperpro prijelo?
Jinak YSS rady MG s vyrovnavaci nadobou stoji cca 16 litru, to ti pripada levny? Pokud o necem co jsem mel pod zadkem muzu prohlasit ze je to shit, tak original tlumic Honda na CRF300L...
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Ono to bude asi taky od kusu, tlumiče mam wilbers a jsou cajk. ale že lidi nadávají na motobatt?
já to koupil moto se starou baterkou motobatt a mě tam ještě vydržela další 4 roky