Používám toto zařízení delší dobu a sem maximálně spokojený. Je to skvělé zařízení. Ale je to na delší povídání. Není to klasická navigace...
Upravil elbur dne 30.08.2023 13:09
ČZ 125/516, Yamaha 250YZ, KTM 125EXC, Kawasaki ninja 600, VYX 525, (14 let pauza) a pak BMW r 1150 gs. Jawa 50 typ 20 (Pionýr), BMW r 1200 gs.
Já teda zas až tak odvařenej z toho nejsem. Už chápu, že pokud někdo přechází na android zařízení a dostane takový základ (rozuměj bídu) na které běží CI v4, tak od té doby všeobecně haní android zařízení jako šunty. Mě to tedy značně vysírá.
CI mám, mám verzi v4 ještě se starým bt ovladačem (naštěstí jsem stihnul dobu kdy jej ještě prodávali). CI často zamrzá, špatně reaguje/nereaguje na vypínací tlačítko, kterým se má uspat/restartovat/vypnout. Buď nejde uspat, nebo vypnout, případně ani zapnout. Když funguje, tak je to fajn. Mapy.cz na ježdění po cestách necestách ideál, no v tomhle tabletu s aktuálním systémem často zamrzají což vede k nutnosti restartu zařízení.
Bohužel po cestě je těch zádrhelů až běda a docela mi z toho mrdá. Nevím jestli bych si ho pořídil znovu, ale asi ano. Před jeho pořízením jsem doufal že mi vytrhne trn z paty v souvislosti s absolutního nasrání s ksindl profi navigace Garmin, ale ukázalo se že jsem akorát popošel z deště pod okap.
No je to superodolny androidový telefón s vyriešeným napájaním so všetkými neduhmi celého systému. Preto som môj outdoorový androidový telefon po 2 rokoch trápenia hodil do regálu a diaľkové predal. Ten ovládací soft sa bežne dá kúpiť v obchode, popravde som ho vôbec nevyužíval, lebo jeho funkcie obsahujú jednotlivé aplikácie. Jediné čo sa mi na tom celom páčilo bolo to diaľkové, ktoré ak to celé nezamrzlo išlo aj na ovládanie hudby a dalo sa ním jednoducho vypnúť dotykové ovládanie telefónu napr pri daždi
Upravil patol dne 02.09.2023 11:01