Co treba v sobotu nebo v nedeli vyuzit krasnyho pocasi chlapci?Treba se zajet mrknout na Valachy,Radegast a okoli?Byl bych pro sobotu a pekne na celej den.
Sobota by snad šla ale musím bejt v 18:00 večer v práci.......
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
tuhle sobotu nic neplánuju není čas,ale na tu příští mam naplánovánu ject uzavřít sezonu s autecem a myslim že je asi zván každý baworista,pojede veliká kolona od autecu do tchořovic ne letiště tak doufám že počasí vydrží a myslím že jste všichni zváni,tak bych tam rád někoho nového poznal,čago všem shimi
stejně to vypadá na pořádnej chcanec dneska je u nás tak hnusně,že asi budu celej den sedět doma.....
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Já jel ráno do práce na motorce a byla taková mlha, že bylo vidět tak na 10metrů. Jinak hned z práce jedu s kámošem na vejlet někde okolo Prostějova, Slavkova.....
V sobotu nic - nějaká práce.
V neděli jedeme od nás od benzínky v 11h někam na vejlet - asi někam na Vysočinu - Havlbrod, Světlá n. Sáz., Seč a zpátky domů.Jede nás taková směska BMW,Japonci,Buell.
Tak ve 12 mame sraz u Trampa S Bohusem a jedem smer Luhacky a okoli Vsetinska.Delate chybu to pocasko je genialni.Tak zdarec a nesedrete se gdo ste f hokne.
zdravím, asi jsme se dnes potakli na benzince při vjezdu doLuhačovic. ty vaše Bafuka jsou fakt impozantní. jinak počasí vyšlo super, my jsme to natáhli až na hranici se Slovenskem na chatu KOHŮTKA. OPRAVDU SUPER , DES TO VYŠLO.
Moc fandí vašim mašinám, rád bych si 1150 GS příští rok pořídi.
ještě jednou zdraví Honza.l
honzaus napsal:
zdravím, asi jsme se dnes potakli na benzince při vjezdu doLuhačovic. ty vaše Bafuka jsou fakt impozantní. jinak počasí vyšlo super, my jsme to natáhli až na hranici se Slovenskem na chatu KOHŮTKA. OPRAVDU SUPER , DES TO VYŠLO.
Moc fandí vašim mašinám, rád bych si 1150 GS příští rok pořídi.
ještě jednou zdraví Honza.l
Jo dyš sme vjeli do Luhačovic tak sem kíval na dva japonce na benzince.
Stručný krátký report o tom, jaké bylo XL, naleznete zde http://www.bogser...odzim-2007
Z BMW startovaly asi 3 GS 1100, dvě GS 1200 Adventure (jedna se utopila v brodu), jedna GS1150 a jedno GS 100. Pak 6 Dakarů a Tom na HP2. On taky ukořistil třetí místo (první byl Hajnej), k čemuž oběma moc gratuluju!
Upravil Klasika dne 08.10.2007 13:52
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
JohnyT napsal:
Ten vyjezd vypada na fotce pekne hnusne
To bylo na mně? Ten výjezd pod mostem? Vypadal ve skutečnosti ještě hůř, docela kolmá stěna drolivýho písku . Ale dalo se to projet naprosto na pohodu, nahoru i dolů. Jen si moto musel pořád držet pěkně pod plynem a nahoře včas zabrzdit
Prý to tam jedno GS1100 poslalo k zemi, když vyskočil přes hranu a mířil do zdi tak to raději složil .
Ne tohle je jen to, co mi poslala ROmča, která fotila na startu a pak pod mostem . DVD s filmem a fotkama budou dělat zase pořadatelé... Filmařů bylo docela dost, myslím, že to bude pěkný pokoukání. Budu tam mít jedno sólo - naprosto debhylní pád před potokem