Zdravím chci se zeptat zda někdo nemá na prodej ten velký kryt pod motor na GSA 1200 vzduch rok 2012. ten co se montoval tuším na provedení rally?
Upravil Kuba5433 dne 19.09.2023 14:12
bmwgsa napsal:
Taky jsi smutnej ze uz nejde objednat vid? Az sezenes dva tak bych si taky jeden vzal...
A proč už ne 3? Když už by to někdo řezal.....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
OK. Tak to se omlouvám. Řekl bych , že funkci mají oba stejnou. Jestli to budete vyrábět , tak už to taky nebude originál. Netuším v čem je ten originální lepší , ale možné je.
.
Tak ono hlavně ten origo kryt motoru byl vybavený takovou vymezovací gumou, která byla mezi plechem a motorem, ta se bude blbě vyrábět. Ten kus plechu napálí a naohýbá kde kdo v libovolném rozměru a tvaru.
GSA 1250 Rallye 2024
PavelDR napsal:
OK. Tak to se omlouvám. Řekl bych , že funkci mají oba stejnou. Jestli to budete vyrábět , tak už to taky nebude originál. Netuším v čem je ten originální lepší , ale možné je.
Ja taky o zadnej vyrabenej zajem nemam ani jsem nic takovyho nepsal.. to jsou zajmy ostatnich.. jinej nez original rozhodne nechci.. a věř ze na papire maji funkci oba stejnou a ve skutecnosti je Touratech měkká sra.cka jako pulka věcí od nich.. a nejvic miluju na dílně ten jejich cinskej mekkej spojovaci material na vnitrni imbus.. kazdej kdo dela servis mi da za pravdu...
Tolik práce a přitom taková blbost
Jednou zjistíte, že úplně stejnou službu udělá ten základní a navíc se dá sehnat za pár stovek, protože všichni potřebují jinej
Já jsem samozřejmě nebyl jinej, když jsem si motorku před 13 lety kupoval (taky mám ten příplatkovej BMW), ale teď už vím, že bych se na to znova vyš.ral... nemluvě o tom, kolik to teď stojí. Já vám ho snad prodám
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA