Ahoj,
nezkoušel jste někdo Trailmax Mixtour?
Nic jsem tu o nich nenašel... Přemýšlím, jestli dát klasické Tourancky/Scorpion Rally STR nebo zkusit tyhle... Moc recenzí jsem na ně nikde nenašel...
Upravil xtmotoman dne 08.10.2023 07:59
BMW R1100GS - '98 - 70000km
Letos sjeté 2 sady na R1200 ST s konverzí podvozku atd. na GS (tlumiče Öhlins TTX EC, rám z GS, ...), v rozměrech 120/70 R17 vpředu a 170/60 R17 vzadu.
Na asfaltu skvělé, na suché šotolině výborné, životnost zadní 8 tisíc km na značku zákonné hloubky desénu. Přední dá dvě zadní a ještě má rezervu hloubky nad zákonným minimem.
Francis napsal:
Letos sjeté 2 sady na R1200 ST s konverzí podvozku atd. na GS (tlumiče Öhlins TTX EC, rám z GS, ...), v rozměrech 120/70 R17 vpředu a 170/60 R17 vzadu.
Na asfaltu skvělé, na suché šotolině výborné, životnost zadní 8 tisíc km na značku zákonné hloubky desénu. Přední dá dvě zadní a ještě má rezervu hloubky nad zákonným minimem.
Dokázal bys nějak subjektivně ohodnotit hlučnost? Ptám se proto, že jsem měl teď Anakee 3 a byly hlučné, především v mírném náklonu v rychlostech 80-110 km/h a to tak, že hodně. Obtěžovalo to nejen mě, ale i spolujezdkyně se ptala, jestli je všechno v pořádku? No a teď mám celou zimu, abych vymyslel, co dám na jaře:-)