Do provozu: 2012
Najeto: 25.600 Km
Výkon: 81 kW
STK do: 2026
VIN: WB1047008B ZY15779
Absolutně top stav motorky. Praktický jen zajetá. Jediný majitel. Víc detailů a fotek můžu zaslat.
- nikdy neležela
- jízda jen silnice, žádný terén
- servis jen BMW Stratos Praha Prosek
- spousta výbavy od BMW
Sada bezpečnostní výbavy
Kontrola tlaku v pneu
Integral ABS
Vyhřívané rukojeti
Snížené sedlo (pro lidi do 185cm ideál)
Sada výbavy touring
ESA - elektrické nastavení odpružení
Palubní počítač
Přídavná mlhová světla
Enduro převodovka
Kufry hliníkové (2x boční, 1 X top case)
A to je důvod, to sem vkládat dvakrát? Není jednodušší kliknout na tlačítko upravit?
A když už se to dvakrát povede, tak přes stejný tlačítko tu duplicitní inzerci smažeš.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
To je vpravo dole u každýho tvýho příspěvku... dokonce i na mobilu.
Nic méně, už jsem to smazal, ale pro příště.
Upravil Mr GS dne 03.02.2024 11:29
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
John_Ice napsal:
tak mě to ukazuje rok výroby 4/2011
BMW systém ukatuje:
výroba 12.4.2011
první registrace: 3.1.2012
jedná se pořád o stejný modelový rok a registrace je tím pádem klíčová.. Není potřeba být takový hnidopich
dále mi to ukazuje že motorka u nás prodaná s touto výbavou:
0135 Řízení koncepce ovládání
0287 Návod k obsluze česky
0350 Výfukový systém chromovaný
0416 ESA
0430 Bezpečnostní paket
0432 Paket výbavy 2
0519 Vyhřívané rukojeti
0530 Kontrola tlaku v pneumatikách
0539 Palubní počítač
0562 Přídavné světlomety
0590 Směrové světlo LED bílé
0630 I-ABS generace 2
0631 Enduro převodovka
0650 protiprokluzová regulace
0680 Držák kufru kufr hliník
na motorce nejsou žádne vypsané technické akce a poslední známý kilometrický proběh v systému je 23.967 km.. takže za mě rozhodně doporučuji..
Upravil bmwgsa dne 03.02.2024 20:21
sry ale rok výroby a první registrace je rozdíl a to omlazuje, jak auta tak motorky a rok snad taky určuje cenu. To není hnidopich, ale to, že když píšu rok výroby, tak napíšu rok výroby a né nějakej datum.
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
tohle kecani do cizi inzerce je fak bozi.co tim chce autor rici?ze by mel prodavajici zlevnit?za me pokud nejde o nejaky facelift ci technicka vylepseni v danem obdobi tak by me to bylo uplne jedno.s temahle km je to raritni kousek a chytremu kupujicimu to urcite vadit nebude.v postate zajety posledni vzduchac.
kridlak napsal:
tohle kecani do cizi inzerce je fak bozi.co tim chce autor rici?ze by mel prodavajici zlevnit?za me pokud nejde o nejaky facelift ci technicka vylepseni v danem obdobi tak by me to bylo uplne jedno.s temahle km je to raritni kousek a chytremu kupujicimu to urcite vadit nebude.v postate zajety posledni vzduchac.
kritizuješ něco, co sám děláš?? Kam teda patříš ty, když já sem ten blbej, co nekupuje a jen chytrej bude ten co si ji koupí Jo ty jsi vlastně ten nejchytřejší, protože ani nevíš, že poslední vzducháče GSA dělali do roku 2013, ale ty tu řekneš svůj názor, že je to poslední zajetý vzducháč a máš pro zajetí tabulku a tj 26 000km.
Jinak nevím, co jsem napsal tak hrozného v tom to inzerátu... jo upozornil jsem na nepravdivý údaj o roku výroby, takže člověk už nemůže upozornit na to, že je chyba a že to má úplně v jiné sekci, to ti asi taky nezajímá co, Ale zajímá, že jsem odpověděl, že nejsme hnidopich a že r.v ovlivňuje cenu.
kridlak napsal:
kritizuješ něco, co sám děláš?? Kam teda patříš ty, když já sem ten blbej, co nekupuje a jen chytrej bude ten co si ji koupí Jo ty jsi vlastně ten nejchytřejší, protože ani nevíš, že poslední vzducháče GSA dělali do roku 2013, ale ty tu řekneš svůj názor, že je to poslední zajetý vzducháč a máš pro zajetí tabulku a tj 26 000km.
Jinak nevím, co jsem napsal tak hrozného v tom to inzerátu... jo upozornil jsem na nepravdivý údaj o roku výroby, takže člověk už nemůže upozornit na to, že je chyba a že to má úplně v jiné sekci, to ti asi taky nezajímá co, Ale zajímá, že jsem odpověděl, že nejsme hnidopich a že r.v ovlivňuje cenu.
ad.1 v zivote bych zde nikomu nenapsal urazku jako ze je nekdo blbej a podobne.
ad.2 o kolik by dle tebe mela byt cena nizsi kdyz je motocykl o 11mesicu drive vyrobeny nez prodany?
ad.3 tesim se na fundovanou odpoved bez invektiv
ad.4 prodavajicimu se omlouvam za pleveleni inzerce,ale alespon to lidi ctou kdyz se to drzi nahore
Fakt bych tady chtěl inzerovat. Skládám pochvalu za tu mašinu, nádherná a ti borci kolem, doprdele, když nechcete něco konkrétně k inzerátu tak sem neblijte ty nesmysly. Motorka moc krásná.
Upravil Kuba5433 dne 04.02.2024 15:44
aha takže všichni co tu komentují, to je v pořádku, nikdo nezasírá inzerát, protože kritizují někoho, teda mě, že jsem poukázal na nesrovnalost ohledně roku výroby a že jsem jenom napsal, že rok výroby taky určuje cenu. A z hovna upleťte bič.
Cenu vždy určuje prodávající a ostatním to může být úplně u zadele. Buď koupí nebo ne. Jednoduchý, hotový, vyřešený.
Btw, fakt hezkej vzducháč
Upravil Kubrt dne 04.02.2024 16:41
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Děkuji za by pochvalu motorky. Věřte, že bych se jí nezbavoval, ale stala se mi zvláštní věc. Zamiloval jsem se do Indiana a na stáří se transformuju na chopera, kterého jsem před 5 letz nechápal
Kuba5433 napsal:
Fakt bych tady chtěl inzerovat. Skládám pochvalu za tu mašinu, nádherná a ti borci kolem, doprdele, když nechcete něco konkrétně k inzerátu tak sem neblijte ty nesmysly. Motorka moc krásná.
jenomze tohle neni primarne inzertni server, ale diskusni forum.
"inzeroval na foru, ale chodili mu tam diskutovat lidi".
Nemluve o tom, ze reakcemi se post posouva nahoru a pritahuje pozornost.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Kuba5433 napsal:
...rok výroby a rok přihlášení je poměrně zásadní věc....takže oprava je rozhodně na místě.
Já mám třeba rok výroby 2007 přihlášená už 2000 ...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Moje oblíbené barvy a navíc doplňky. Já mám podobnou, jen jsem jí začal "šlechtit" Milda by to nazval prasením Škoda, že jsi to nepodal loni v létě.....
I když já mám myslím ty první dvě číslovky obráceně nebo tak nějak
Přestup na čopra docela chápu. Sám jsem zvědavej, jak dlouho ještě na tu kobylu vyšplhám a hlavně jak dlouho z bud slejzat, aniž bych utpěl újmu na sebevědomí....
Na čopra prostě sedneš i s nohou v gypsu..... a jede to taky.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz