Zdravím vespolek.
Chci rozdiskutovat můj problém. On to ani problém není, vlastně jde o mojí výšku. Mám 195 cm. R 1200 GS Adventure Vzduch. . originál plexi 46 cm. Turbulence přímo do helmy - Schuberth E2.
Otázka zní?
Koupit vyšší plexi 50 cm x nebo deflektor na stávající plexi.
Prosím o zkušenosti.
Premyslel jsi o zarazeni nizkeho plexi do vyberu? Ja mam 193 cm, GSA LC a po vsech zkousenich, nastavenich a kdo vi co jsem skoncil u nizkeho plexi a je klid. Nicmene mam poznatek, ze staci vymenit helmu a vse se zase zmeni.
Kuba5433 napsal:
Zdravím vespolek.
Chci rozdiskutovat můj problém. On to ani problém není, vlastně jde o mojí výšku. Mám 195 cm. R 1200 GS Adventure. originál plexi 46 cm. Turbulence přímo do helmy.
Otázka zní?
Prosím o zkušenosti.
Kuba
Celý svoj motoživot používam len deflektor, ten ale musí byť namontovaný správne, tak, aby s plexi zvieral určitý uhol, teda akoby bol pred plexi, nie aby ho len jednoducho zvyšoval - takto to nefunguje. Vtedy vzniká medzi plexi a deflektorom podtlak a sposobuje to prúdenie ponad prilbu. Prilba Schuberth C3 pro ..... už za tie roky mám tretiu. Mne to funguje takto, ale možno nie kazdému to vyhovuje.
Kuba5433 napsal:
Zdravím vespolek.
Chci rozdiskutovat můj problém. On to ani problém není, vlastně jde o mojí výšku. Mám 195 cm. R 1200 GS Adventure Vzduch. . originál plexi 46 cm. Turbulence přímo do helmy - Schuberth E2.
Otázka zní?
Prosím o zkušenosti.
Kuba
Ahoj,
měřím 193 cm a u 1200 GSA (2008) jsem měl podobný problém. Koupil jsem 50 cm WRS Plexi a už mě to netrápí.
J.
Mě to vyřešil deflektor, původně jsem chtěl touartech ale takovou palbu za kus plastu jsem nebyl ochoten platit. Loster je dělá o mnohem levněji a funguje to, nic se nevrta https://www.eshop...na-motorku
skusal si plexi dat nizsie? nie vzdy plati cim vyssie plexi tym lepsie. Ja mam teda len 178cm a ked dam plexi na maximum tak tiez mi idu turbulencie na prilbu, ked som ho znizil tak je to podstatne lepsie. Prilba C3 Pro