Hezká lestenka,sakra ale tys to prikurtoval...aby ti nevytekli tlumice...
Jo a na takový příspěvek je tu vlákno pochlubte se svými miláčky..
Upravil Bohumil dne 21.08.2024 19:06
Kupredu spatki ni krok...
Ono to bylo způsobeno spíš délkou mých kurten. Ale jinak každý ať si váže motku jak chce. Třeba jednou kurtou. Měl jsem radost spíš z motorky než z kurten
Upravil Jardavoldrich dne 22.08.2024 06:20
Moc děkuju. Brtnik. Po dlouhém váhání mezi jednovackou a LC8 990 jsem pořídil tuto klasiku a snad rozum zavelel dobře. těším se na pocity z jízdy. Také užívej
Jardavoldrich napsal:
Ono to bylo způsobeno spíš délkou mých kurten. Ale jinak každý ať si váže motku jak chce. Třeba jednou kurtou. Měl jsem radost spíš z motorky než z kurten
Ale nevypadá to , spíš ako by jsi měl obsedantně kompulzivní poruchu na kurtny, se nediv že jsi zaujal. Nicméně já tím trpím taky.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
brtnik napsal:
Dvouvačka je dobrá. Ja se k ní po letech vrátil. Mám rád boxer efekt, blinkry ala BMW atd. Jak to jede mi stačí a je stále hezká. Tak užívej.
presne.. skusil som 1300 a boxer efekt takmer ziadny
tie smerovky na japonsko europsky sposob mi liezli na nervy
po tom co som predal moju poslednu R120GSA DOHC 2012 som skusil R120GS LC 2017 a 1290 KTM SuperAdventure. A ta KTM vobec neni zla motorka ale som moc rád že od 3/2024 som stastnym majitelom R 1200GS Adventure 30 jahre. Doviezol som ju s 23tkm od zberatela.
live fast, die young be wild, have fun
Tak tos měl štěstí na krásný kus. To jsou zhodnoceny prachy. Já se přiznám, že se mi Gs ani nelíbilo a kdybych si měl vybrat pouze pro sebe motorku asi by to byla 950 nebo 990 adventure. Ale chtěl jsem vybrat rozumem, na cesty ve dvou. Lc 8 jsou z těchto let dost odlitane nebo hrozně drahé. Dnes jsem byl s dcerou jen tak 250 km a musím říct, že ta motka se chová dokonale. A ke konci jsem měl pocit, že má tak 170 kilo
Děkuji za sdílenou radost a na kurtny jsem asi fakt ujetej nikdy jsem neměl tak drahou a velkou motorku tak jsem byl neurotickej a táhl jsem to svou Hondou Civic, kterou mám od nova z roku 2002, najeto přes 3 kila, která odtáhla matrose s károu na 2 baráky a dnes má hodnotu cca 3 tisíce. Tak to bylo komický. Jinak kdybych pořídil tu lc 8 tak bych byl asi já šťastnější, ale jen já a něco mi šeptalo, že by se určitě vysrala
raptor napsal:
neni to modla... oproti novsim generaciam boxer GS ta motorka zaostava
ale spolahlivostou je to presne 1.9 TDI...nic sa tam nekazi a navyse ergonomia tohto advika je presne na mna
Na ergonomii jsem zapomněl, ta mi sedí u starého právě taky výrazně lepe. Mám 190 cm.
Jen sedlo mi na 1250ADV sedělo lip, první, kde me nebolel zadek.
Mimochodem ja koupil 2013 s 16 tis.km Nemohl jsem jii na bazaru proste nechat
No tak ergonomii si musím u každého gs dodělat sám dyz mám 200cm...jednodílné sedadla,snížené stupacky,vyšší riditka...u malyho LC sem dal aji tlumice z ADV.
Kupredu spatki ni krok...