Nemáte někdo zkušenost jestli se nenechá přední kulový čep televeru nahradit nebo zdali není schodný z nějakým automobilovým? Začíná být volný tak jestli někdo už něco nezkoušel? Nový bmw 2360kč
Upravil Piky dne 19.08.2009 13:41
R1150 GS Adventure
Já sem ho měl taky volnej tak, že když sem chytnul za šavle tak sem s něma pohnul dopředu/dozadu. Stačilo ho dotáhnout a bylo po problému a zatím se opakovaně nepovolil tak možná to bude stačit i u tebe.
maxal napsal:
Já sem ho měl taky volnej tak, že když sem chytnul za šavle tak sem s něma pohnul dopředu/dozadu. Stačilo ho dotáhnout a bylo po problému a zatím se opakovaně nepovolil tak možná to bude stačit i u tebe.
Dík za tip to jsem nezkoušel, myslel jsem, že to nejde. Kouknu na to.
R1150 GS Adventure
Tak bohužel po dotahnutí pořád vůle tak se odebral do věčných lovišť v 52000km. Tak přeci kdyby někdo věděl nějakou náhradu budu rád
R1150 GS Adventure
Před 2 lety když jsem sháněl jen tu prachovku, tak jsem se pídíl i po nějaké náhradě za celý čep a bohužel nic jiného než originál nebylo. Třeba je to teď jinak, ale myslim si že ne, jelikož je to celkem atipická blbost :-)
Kamoš teraz menil na K 1200 R, tiež ho origo vyšiel okolo 100€, je to dosť podstatná vec, takže by som asi dal originál a príliš nešpekuloval nad nejakou náhradou
a protoze si nechavaji delat svoje atypy tak je ta motorka tak draha...
jinak je to stroj jako kazdej jinej japonec ...
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
to myslím že nemáš pravdu Chipe, já teď měnil ložiska v zadku a ty ložiska, byť všechno atypy nejsou dražší (a když tak ne o moc) než srovnatelný běžný ložiska konkurence
a úplně mimo je hlavní kolový ložisko, to stojí u BMW (FAG) 1300,- a od SKF 3800,-, kolik stojí od TNT jsem nezjišťoval
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?