Tak jako každej rok určitě jedu. Už to ani nepočítám, kolik ročníků jsem byl (nejdříve to bylo Rallye Smršťov a pak Jawáč v Jizbicích - myslím, že už to bude pro mě tak 15-tej ročník) . Jedu letos od pátku až do neděle - má být hnusně, tak tam alespoň nebude tolik lidí Ještě nevím jestli pojedu na R1200GS nebo na R1100RS. 12-tku asi nestihnu přihlásit.
Já tam taky možná dojedu,ale nevim to na 100 % mám doma celkem hafo práce...ale kalit bych chtěl
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Mám to kousíček. Ani se hrošík neohřeje. Na večer v sobotu snad dorazím. Jestli je teda na mě někdo vůbec zvědavej
Upravil Pavel GS vyletnik dne 03.09.2009 22:01
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Uvidím - na Šumavu jsem taky nemohl...a nakonec jsem přijel, nečekán, nezván k pivu čelem, k lesu zády a vypil toho tolik, že jsem to ráno ani nepřeplaval.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
vemte sebou soutěživého duchajedna z cen je černý topcase BEGR+ nějaký tašky,jsou tam i nově moje letáky,rozdejte to kamarádůmdržte mi plac,bo v sobotu sem tam jak na koni
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
dlouho jsem tu na webu nebyl... co jsem se vrátil z cest tak jen makám a není moc času....
Na Jizbici to mám vzdušnou čárou cca. 2km a tak Vám mohu dát info, že prší no co prší... přímo "chčije" jako z konve...
Večer tam snad zajdu na pivko... zatím čus!
Bystřický... prospekty si rád vezmu ať mám co nabízet. Je pár adeptů co do nich možná půjdou...
Pěkný den FŠEM JAXWIŇA ! ! !
byl sem tam včera večer a chcalo a chcalo,dnes asi taky tak to je fajn,aspoň mi půjdou zapíchnout lehce kolíky od stanu do zamě
nějaký letáky budu mít sebou,kdyby snad pro velký zájem bylo málo
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz