Ahoj všem,
v neděli 20.9.2009 bych se rád vydal z Plzně směrem na Šumavu, sjel ji třeba až k Vimperku a pádil zpátky. Kdo by se chtěl přidat buď již v Plzni nebo někde cestou, nechť mě prosím kontaktuje. V nepříznivém počasí se všechno samozřejmě ruší. Chci si projet hlavně úsek od Železné Rudy dolů, po Šumavské magistrále, podél Vydry a prostě ty horské silničky.
Zatím jedu já na Dakaru a šéfik na Cagiva River (tuším pětistovka).
Upravil xHackerM dne 25.09.2009 20:55
souhlas, z Vimperka na Lipno doporučju taky, dokonce si můžeš vybrat 2 krásný trasy, buď z Vimperka na Strážný a pak na Lenoru a Volary nebo z Vimperka po nový státovce do Prachatic (z Husince doporučuju přes Husineckou přehradu) a odsud krásnou cestou do Volar. A možná úplně nej je jet ze Sušice na Rejštejn, Modravu, Kvildu, Horní Vltavici a odsud na ten Strážný a Lenoru. Poslední dobou jsem tam celkem jezdil, je to fakt parádní projížďka.
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
...kdybychom na víkend nejeli na Moravu, tak jsem Tě mohl protáhnout krásami Šumavy....mám to projeto jak na moto, tak na kole....a nejlepší silničky na svezení jsou z Německé strany
Vjetrnik napsal:
...kdybychom na víkend nejeli na Moravu, tak jsem Tě mohl protáhnout krásami Šumavy....mám to projeto jak na moto, tak na kole....a nejlepší silničky na svezení jsou z Německé strany
jo jo šumava je šumava když bude pěkně tak se přidám někde na kvildě a pak na lipno to se domluvíme
když ho miluješ není co řešit
.. ja proletam kolem ve stredu pozde vecer - Muenchen - Tabor. Ctvrtek v Praze vyrizovani a vecer do Olomoooca k rodine. O vikendu nikam nemuzu, pac jezdim ted.
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
To jde tězko takhle specifikovat... Když jsem to jel se strejcem (GS1200), tak jsme najeli 450km, ale tam bylo i započítané blbnutí na vesnických silnicích... Teď pojedu přímou trasu, tak snad těch 350km Vážne nechci typovat... Ale pokud ti chybí jen tak málo kilometříků, tak se samozřejmě můžeš během cesty někde odpojit a jet domů po vlastní trase... Ostatně můj šéfík na Cagivě to tak zřejmě také udělá... Třeba mě to přestane bavit a pojedu domů také dřív a nebo skončím až u Lipna... Nechci se takhle nějak omezovat a mám na to celou neděli... Jen nechci jet sám, tak přivítím každého i kdyby jen na pár kilometrů...
Samozřejmě také záleží na počasí... Posledně jsem jel pod sprchou 120 kilometrů domů a to už jsem byl vážně znechucený, takže i na tom záleží délka trasy...
Upravil xHackerM dne 17.09.2009 08:38
Jak máš pevný termín, tak se hlásím. Mám volnou neděli a potřebuji si najet těch přibližných 400km. Uvidíme se na pumpě.
Pokud si již promyslíš cestu, dej mi vědět, jelikož pojedu na sraz z Písku a nechci se do Plzně vracet.
Mirek
OK, jsem rád, že se kluci hlásíte... Teď jsem v práci, ale večer sem hodím přesnou trasu, která bude výchozí a až po setkání s ostatními se rozhodneme, jestli ji pozměníme...