wund ma taky pekný kryty a dokonce 1 karbonovej
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
zdravím,
měl bych dotaz ohledně origo šusplechu na r1200gs, resp. jeho uchycení ...
mám ho vzadu přišroubovaný přes silentbloky a ve předu je takový plechový držák se závity a dlouhým šroubem skrz oko na motoru.
K tomu plechovýmu držáku je přímo přišroubovaný ten šusplech .. bez jakýchkoliv podložek. mezera mezi koncem plechu a spojovací trubkou svodů vepředu je cca 4-5 mm ... zdá se mi to celkem málo ...
na týhle fotce na webu jsem viděl, že tam jsou nějaký "gumový" podložky nebo průchodky ...
... kdepak se dají sehnat ?
v RealOEM jsem je jaksi nenašel ...
dík moc
chstepan přiložený následující obrázek:
http://www.realoe...&fg=84
Jsou to díly v položce č.1 (pouzdro, průchodka, šrouby M6.....)
Upravil Tonda dne 25.02.2014 14:31
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Jestli máš starší model "dvanáctky", tak je to jak píše ježek. To na fotce je z novějšího modelu. Já ti odpovídal na to, na co jsi se ptal - a to, kde se dají sehnat.
Tohle je z novějšího modelu (ten mám před sebou) - šrouby M6:
Po starším šusplechu se ti podívám na půdě - měl bych ho někde mít.
Upravil Tonda dne 25.02.2014 15:05
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
mám 2007 a dle vin .. mě to hodí stejnou tabulku RealOEM jak si poslal ty ( a z tý tabulky jsem volaký zmetený) ... mám to nějaký přechodový typ ... něco je tam jako 2008 a výš a něco do 2007 ...
... každopádně jsem rád, že tam asi nic nechybí
jakou to má výhodu přes ty gumový průchodky ?
Upravil chstepan dne 25.02.2014 15:07
(ch)stepan
Tady máš v příspěvku č.7 (dovolil jsem si použít thread od Mikiho - aspoň to nemusím jít na půdu hledat a fotit) ten starší šusplech, který se montoval dříve - to co psal ježek (bez průchodek). http://www.bmwgs....ost_379414...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
... takovej mám, akorát bez těch děr na dně plechu ... já myslel, že byla jen varianta na 4 silentblocích a pak na 2 silentblocích vzadu a vepředu ta "hrazdička" ... a jak koukám, tak i ta se modifikovala...
(ch)stepan