mám to v motoru,no problém,nebo se ti zdá olej málo drahý? nebo naopak drahý?myslím že to bude chrochtat na jakýkoliv olej 20w 50
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Tak to už tady dlouho nebylo
Mám ho tam je to jeden z nejkvalitnějších olejů vůbec.Před tim castrol 15W40 a není to ono ,snížili se pazvuky a taky motor olej míň žere. Před tím jsem mezi výměnama nevyšel s litrem .Teď najeto cca 5 tis. a ještě jsem neměl potřebu dolejvat
Garážový vrtal se ve všem :-)
díky kucí ja tam lil tet 6 let 10w 40 motul, ale tet mi poprvé vystoupla teplota na 6 dílků na displeji(vzdy sem byl na 5), a to jsem i jezdil v 45stupních po corsice, a ittáliji a nic. a tet se v centru prahy nák zahřál, čas na změnu oleje a to má olej najeto jen 4000kmkočka už má najeto 80 000km
Někde sem tam četl, že moto byli tišší, t bych uvítal na 12ce - tam se tenhle olej hodí taky ne?
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Moc bych nespolehal na to,ze bude motor tissi. Vzdy po vymene je motor tissi, nejvic byl u mne kdyz jsem dal Motul 20-50 je o neco hustsi nez treba Motorex. Kazdopadne po x km je to zas stejne. Alespon tak mi to prijde....je to Boxer z toho proste japonskej 4-valec nebude. Zkus se projet na 1150 a uvidis jak mas GS tichou a jen vrni
Já prvních 80tis km najel na 5w40 castrol, teď leju 20w50 castrol a je to porád stejný, jen to nejni tak drahý.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal(a):
Já prvních 80tis km najel na 5w40 castrol, teď leju 20w50 castrol a je to porád stejný, jen to nejni tak drahý.
přidávám se k Hraběti,teda jen k tý poslední části
Upravil Kubrt dne 30.10.2009 15:26
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Já leju taky legend a motor jede něco ho to žere tak bych řekl že ho tam bu lít dál. Je sice dražší ale né tolik abych mu ho nedopřál. Jsem s ním spokojený i když si myslím že bych jiný olej v motoru nepoznal.
Splněný sen moje 1100GS
Tom_P napsal(a):
Někde sem tam četl, že moto byli tišší, t bych uvítal na 12ce - tam se tenhle olej hodí taky ne?
já ho mám ve 12tce a jak už tady psali pánové, max. spokojenost...
Upravil Pivos dne 30.10.2009 15:39
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Hrabe_X napsal(a):
mě teda přišel i Legend zytečně drahej tak jsem nalil Liqui Moly Leichtlauf 20W-50 MoS2, píšou že je na dlouhý výměnný intervaly a stojí 5l 800,- což by mě ten Legend stál 4l
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?