Jel by někdo na Poslední míli ADT??
Byl jsem tam na jedné jejich akci na jaře.
A Šumava je krásná, o tom žádná (pokud tam teda neleje jak z konve, viď, fifo......)
radosek přiložený následující obrázek:
Jo, příští rok ji taky nevynechám...
Jesli najdu já první pozvánku, dám ji sem. Jestli Ty, zinkni ji sem na jaře Ty...
Pokud by se někdo chtěl podívat, jak to tam letos vypadalo, tady jsem našel odkaz: Šumavské bahno 09
Upravil radosek dne 22.10.2009 11:20
radošku vono taky furt neleje
a ted na podzim je ta šumava asi nejhezčí zrovna včera sem se pokoušel zdolat jeden tady známej vršík moooc pěkný dokonce sem jel i po sněhu no nemělo to chybu
když ho miluješ není co řešit
Hele, Vy tam na tom jihu, nehrabe Vám krapet???...
Deset kiláků od sebe udělat dvě "Poslední míle"...?!?
To si vjeli pořadatelé navzájem do vlasů, nebo co??
Mám registraci da Rabí, jedu do Rabí, ale mrzí mě to, raději bych jel třeba tento týden do Rabí a příští do Sušice...
Boha jeho, proč se nedokážou dohodnout...
Asi to nejspíš je natruc, škoda že jsme se registrovali na tu v Sušici, v Rábí jsou super akce Ale zas s Michalem jsou dobrý kalby
BMW R 1250 GS Exclusive
Report z akce:
Připraveno pro ostrá endura, lehká endura "hoby" a silniční motorky. Z "velkých motorek" - sešlo se nás tam 2x GS, 2x GSA a jeden Strom. Protože tam jinak nic silničního nebylo přítomno, po domluvě nás vyvezl jeden choper se slovy: "Pro mě jsou nejtěžší offroad kostky..." nám po cca 50ti kilometrové okružce prosluněnou Šumavou ukázal směr, kterým má být cesta 3. třídy, šotolinky a polňačky ... a odjel. Po pěkném brodu a výjezdu, kde jsem preventivně hodil tlamu, nás opustili tři spolucestující a dál jsem pokračoval jen já na GéeSu (obuty TKC - zadní na konci životnosti) a jedno naleštěné GSA (na Anakee). Po asi 400 metrovém trápení do bahnitého svahu jsme našli definitivní konec cesty uprostřed lesa. Takže otočka, sklouznout po bahně na silnici. Po komunikaci s navigací jsme zjistili, že nás náš "průvodce" poslal sice správným směrem, ale o odbočku dřív... Po dalším zakufrování, zaviněným eufórií z krásné šotolinové cesty, super slunečného počasí a podzimnímich barev, jsme dorazili do cíle - na Rabí.
Tam jsme se sešli se zbytkem naší party. Kluci věděli o restauraci U Štěpána v obci Vojetice (N 49 13.114 ; E 13 26.124), kde dělají fakt hodně jedlé steaky. Dali jsme si parádní gáblík a rozjeli se k domovům...
Na závěr bych to vyhodnotil asi takhle:
- Akce na Rabí byla určena hlavně pro enduráře, kteří se chtějí legálně vyřádit na svých strojích - naprostá převaha lehkých KáTéeMek - po Šumavských polích, lukách a hvozdech, pod vedením zkušených a terénu znalých jezdců.
- Podmínkou jsou pneumatiky na terén a ne na silnici...
- Průvodce na choperu není pro stádo GéeSek to pravý ořechový, ale absencí ošpuntovaných pneu jsme se zařadili mezi silniční motorky, takže dobře nám tak. Tato podmínka byla v propozicích jasně napsaná a já ji nebral vážně...
- Počasí nám víc než přálo, takže za toto patří organizátorům můj dík...
- Knedlíčková polívka s rohlíky v ceně na zahřátí po ranním příjezdu na akci byla bezva - díky do kuchyně...
- Příště jedu zase a ostatním doporučuji
Upravil radosek dne 02.11.2009 17:36
Ludo46 napsal(a):
Tak my nakonec jedem na jinou poslední míli - tzv. Poslední míle Šumavy 09 http://www.motork.../?aid=3065
Teď jsem si vzpomněl: Když jsme jeli v sobotu 31.10. okolo 16:00 hod. přes náměstí v Sušici, stálo tam pár GéeS...
To jste byli Vy?
Jak se povedla Vaše "TrucAkce"...?
... a nezmínil se někdo, proč se chlapi na jihu takhle boxují o termín?
Upravil radosek dne 03.11.2009 07:27