Zdar GSaři.
Měl bych prosbu, zda z vás někdo nemá zkušenosti se sníženým sedlem na 1150 adv. od firem jako Wunderlich ,,Super Low", Bagster gelové, nebo to emerické od TomaseTT -sedlo Sarget. O origu sníženém jsem už někde četl příspěvek, že zrovna není moc pohodlné. Jen prosím nepište o snížených od šikovného čalouníka. Jedno takové mám, chlapec se sice snažil ale hold technologie výplně a matrošu bude u značek asi někde jinde.
Mám ho snížené o 4cm a po 300km najetých po rozbitých cestách ( ale vo tom to je !) mám záda naklepané jak nedělní řizek. Ještě že od modelového roku 2008 začal němec dělat Advenčra pro nás co nemáme nad 180cm výšku sedla 850mm, bo těch 900 ve dvou s báglama se otáčet někde v kopci je prostě děs.
Předem díky za případné komentáře
v autě jezdí tělo na motorce duše
To snížené Sargent si někdo kupoval teprve před týdnem, tak moc zkušeností mít asi zatím nebude. Snížené bylo první..
Jinak já měl snížené originál a potvrzuju že pohodlné není ale v terénu mě několikrát zachránilo.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Tomasi díky za info,
o kolik je nižší Sargent oproti origu. Ještě se tě zeptám ne jako obchodníka, ale jako zkušeného off-roaďáka, zda to sedlo stojí za ten ranec zlaťáků. Jinak souhlasím s tebou jako dáááávný soutěžák, že když nedošlápneš, tak ležíš.
Miloši zdravím,
ale teť tomu nerozumím, oproti všem ostatním tvrdíš, že snížené je pohodlnější než to nesnížené? No, máš pravdu, na origo jsem pořád přesedal a hledal to vhodné místo, ale záda nebolely ! ( no v terénu změna pozice byla výhoda ).Na silnici mě to snížené přijde super, když jedu trooochu střelbu u nás v Buchlovákách ( to, když mě na bistro Tramp po douzované klobáse hrábne) , bo mám pocit, že sedím víc v moto a ne na moto - lepší se to klade do zatáček.
Miloši dík
Máš pravdu, nešikovně jsem to napsal. Chtěl jsem říct, že nesnížená klasika je hodně pohodlná, oproti tomu snížené je dost tvrdé.
Jinak to mám v kombinaci se stupačkami (asi TT - nekupoval jsem je já, ale minulý majitel), které jsou blíže k vozovce a pak nemám tak pokrčené nohy. Toto je příjemné v dané kombinaci se sníženým sedlem pro delší cesty.
spen napsal:
Tomasi díky za info,
o kolik je nižší Sargent oproti origu. Ještě se tě zeptám ne jako obchodníka, ale jako zkušeného off-roaďáka, zda to sedlo stojí za ten ranec zlaťáků. Jinak souhlasím s tebou jako dáááávný soutěžák, že když nedošlápneš, tak ležíš.
V žádném případě! Sargent není na offroad, je to pohodlné cestovní sedlo ale ne do terénu. Vypadá provedením spíš jako na cesťáka. Opravdu je to špička ale v úplně jiné kategorii. Jestli hltáš tisíce km po silnicích, je to přesně ono. Máme tady zrovna R1200 v několika verzích a na cestě další, můžu objednat i to na 1150 ale přece jenom se doplňky na 1150 prodávají mnohem míň a mít tady skladem takhle drahý sedlo je dost risk. Taky záleží jestli vyhřívané nebo ne... Na R1200 jiné než vyhřívané nemá smysl. Kdo na to má, ten si za vyhřívání rád připlatí.. Mockrát bych to ocenil - přece jenom zkušenost s 50.000km na LT s vyhřívaným sedadlem se nedá zapomenout
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Ahoj,
než začnu hledat čalouníka,
není mezi vámi někdo, kdo se chce zbavit SNÍŽENÉHO sedla na 1150 Adventůru ŠEDO ČERVENÁ kombinace ?
Vyměnil bych za NEsnížené.
O méně pohodlném sníženém sedle jsem psal mj. já, ale kdysi jsem na něm najezdil 30 tisíc km a teď už taky něco a zvykám si. Souhlasím s Milošem - je tvrdší a proti vyšší "pohovce" je to změna, ale jde o zvyk.
Mimochodem asi přehodnotím záměr ho zvýšit o gelovou vrstvu a nechám ho tak jak je. Tím pádem bude jedno starší ale zachovalé na prodej. Po koupi ADV jsem objednal origo nové, ale mám ho objednané od půlky ledna a přišlo až teď. A protože jsem si už nebyl dodáním jistý, koupil jsem mezitím jedno starší, které bude asi na prodej.
Ahoj,
to jsi mi udělal radost, teda pokud se jej rozhodneš prodat.
Napiš mi prosím představu o ceně.
(602 796 878 nebo marekondra.gs@gmail.com nebo sokromou zprávu)
S Márou komunikuji, ale chci říct, že nejde o přešité, ale originál snížené sedlo BMW v černé barvě. Případným zájemcům - definitivní rozhodnutí udělám cca do týdne a dám to do inzerce, zatím mohu poslat nezávazně fotky.
Měl jsem snížené,chtěl jsem ho vyměnit a nic.Nechal jsem ho přešít v Hr.Králové u Šatavy za 2800k a spokojenost.Pohodlíčko pro moji pr,del.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Nerikam, ze je to uplne pohodovka,ale uz jsem si na origos snizene asi taky zvykl. Origo lavici tam dat ani nemuzu, prtoze bych byl nohama v luftu. Ale mozna zkusim nekdy prubnout.
I pád na hubu je pohyb kupředu