Jak vložit obrázek ....chtěl bych přiložit k nějakým diskuzím fotku a nějak se mi to sem z disku nesosá-kde je problém, velikost i formát jsou ok a prdlajs....?
Upravil Hrabe_X dne 21.11.2007 11:35
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Nejjednodussi cesta je udelat si napr na webzdarma účet.Já jich tam mám několik,je to zadarmo tak proc to nevyuzit ze.Pak si tam tu fotku uploadneš např. u mě to je www.swat-bmw.xf.cz/foto/drive5.jpg uploadovat to tam můžeš přímo přes jejich webový rozhraní,nebo přes nějakej ftp klient jako např. totalcomander apod.
Pak klikneš tady dole na img a mezi závorky napíšeš odkaz na obrázek na tvém webu.
Další varianta je že klikneš na odpovědět dole a nedáš rychlou odpověd,pak musíš splnit podmínku:Max. velikost: 292.97Kb / Typ souboru: .gif .jpg .jpeg .png .zip .rar .tar
A pak klikneš na procházet,zvolíš obrázek z počítače a dáš odpovědět a je to hotový.....
Jakmile to uděláš přes web bude to vypadat takhle:
Upravil swat dne 21.11.2007 11:58
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Ted už je ti to jasný???Kdyby ne tak si stahni skype a probereme to osobně.Možná to tak bude rychlejší......
Jinak teda primo na fotky je super www.rajce.net
Hlavne pak pro pouziti treba na forech, protoze automaticky stahuje fotky do rozumne nizkyho rozliseni.
super, mě ta druhá varinta nějak nefunguje... a velikost obrázku je ok- no ještě to zkusím
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
ááááááha
tak teď fakt nevím, proč mi to ten jeden nebere-je zajímavej,motorkářskej,pralesní
H.
takze jsem ho zkusil ulozit pod jinym nazvem a uvidime, sice jsem ho chtel dat na jine forum,ale muzete ho obdivovat kdyztak tady:
Hrabe_X přiložený následující obrázek:
[167.77Kb]
H.
takže chyba byla v názvu souboru - i když formát byl ok...divné,že..
Dík za vysvetlení.
No a na tom obrázku vidíte, že japonská motorka do lesa nepatri.
H.
Jakej byl nazev?
treba moto nebo bike bych nevolil,pak muze dojit k tomu ze uz tam jeden takovej nazev je a dela to bordel
To Alda: jasan,když swat tak sevším co k tomu patří.....
Upravil swat dne 21.11.2007 12:52
původní název byl: " motka v lese.jpg " tak jsem to přejmenoval na " yamaha.jpg " a už to jde....divné, že by to nebralo mezery?
H.
mizery mezery - no zase jsem chytřejsi a třeba i někdo jinej ..
díkec moc za pomoc
H.