Přečetl jsem si dnes docela zajímavý článek v MF DNES a teď už se nedivím, proč se na stránkách Motosalonu vyskytujou různé bojovně naladěné vyjádření všech možných... viz tady nebo tady Fuck Off Incheba
Miták
Nepůjdu ani na jednu....a už vůbec na pražskou, i když ji mám za domem...poslední ročníky byly děs a hrůza...
Kvůli motorce, co si chci koupit, nepotřebuji chodit na výstavy, vím přesně co chci...to si raději počkám, půjčím a potom pořídím...nebo rovnou pořídím
Vjetrnik napsal(a):
Nepůjdu ani na jednu....a už vůbec na pražskou, i když ji mám za domem...poslední ročníky byly děs a hrůza...
Kvůli motorce, co si chci koupit, nepotřebuji chodit na výstavy, vím přesně co chci...to si raději počkám, půjčím a potom pořídím...nebo rovnou pořídím
s vynalezem webu pro mne take vystavy spise ztraceji smysl...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
V Praze jsem byl hoodne let po sobe a vzdycky nastvanej a rozhodnutej, ze to bylo naposledy. Dodrzel jsem to poprve vloni. Po ty zime jsem proste vzdycky naslintanej a jedu. Praha je ale spatna a letos bude uplne o nicem. A Brno mam 330km a to mi za to nestoji. Kdyz uz mam mit spankovej deficit, tak se radsi vozeru .
VÝSTAVA MOTOCYKLŮ SE Z PRAHY DO BRNA NEPŘESOUVÁ!
POLARIS A VICTORY NA VÝSTAVĚ MOTOCYKL 2010
NA VÝSTAVĚ MOTOCYKL UVIDÍME I STROJE ZNAČKY KTM!
Zmrdi vychytralí prolhaní Nicméně být marketingovým manažerem nebo tiskovým mluvčím Incheby, tak dělám to samé
Upravil mitak dne 24.11.2009 19:35
Miták