Zdar,může někdo popsat osobní zkušenosti s Ohlinsema na R1200GS? A jaký typ na R1200GS r.v.2006?
Dík za pomoc,je to přeci jen větší investice a nechci kačky hodit do kanálu.
Petr
Já je teda kupoval na GSA a super investice. Jsem spokojenej moooc. Když jsem je kupoval na doporučení .. http://www.bmwgs.cz/forum/viewthread.php?forum_id=6&thread_id=2454 ..., nevěřil jsem, že mně ty vlastnosti tak nadchnou. Daleko čistější jízda terénem. Chce to trochu vychytat to nastavování, ale na to přijdeš ježděním.
Doporučuju!!!
Upravil Jarda-vopic dne 02.12.2009 22:36
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
petrjn> sice můžu popsat jedině zkušenosti měch nebo Ohlins ale je to nopopsatelný rozdíl ale u HP hlavně proto že ten měch tlumič skoro nemá , jaký ty máš pohnutky kupovat jiný tlumič , v běžným provozu to jsou myslím vyhozený peníze ...
Mám je na 08GSA cca 4 000 km od letošního konce léta a je to strašnej rozdíl . jízda v terénu ohromnej rozdíl, jízda s naloženou motorkou - zase ohromnej rozdíl, na druhou stranu normální silniční jízda téměř bez rozdílu, akorát je motorka stabilnejší při brždění a o dost tvrdší - nastavení ( jak jsem zjistit, jezdil jsem původně na dost měkkém nastavení). Určitě dobře utracený peníze a osobně to hodnotím, že je to nejlepší investice co jsem do GSA udělal ( a to toho mám fakd dost )
to Cizak: nesouhlasím, že u nás v běžném provozu to jsou vyhozené peníze...možná ve Švýcarsku pouze na silniční jízdu je to na zvážení...na naše endurosilnice to rozhodně smysl má...
Mám GS 04 Ohlins v predu aj v zadu a cca 40.000km na nich najazdené... Garantujem ti že sa budš smiať do prilby! Vrelo odporúčam.. Skôr ma teraz trápi kde ich servisovať, kdesi som čítal že tak treba každú sezónu... Vieťe niekdo poradiť?? Po dvoch rokoch by sa asi už patrilo...
Cesta je cieľ ...
petronelka napsal(a):
Mám GS 04 Ohlins v predu aj v zadu a cca 40.000km na nich najazdené... Garantujem ti že sa budš smiať do prilby! Vrelo odporúčam.. Skôr ma teraz trápi kde ich servisovať, kdesi som čítal že tak treba každú sezónu... Vieťe niekdo poradiť?? Po dvoch rokoch by sa asi už patrilo...
Myslim že TomášTT je dává do Yamahy v Praze
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
každých cca 10.000 km by se měly servisovat, údajně... a nejbližší co vím je pan Buráň u Uherského Brodu... což není z Čadce až tak daleko... zkus telefon +420774255075
TAKE IT EASY
LUKES napsal(a):
každých cca 10.000 km by se měly servisovat, údajně... a nejbližší co vím je pan Buráň u Uherského Brodu... což není z Čadce až tak daleko... zkus telefon +420774255075
neni to nejak malo?
nemyslis nejake motokrosove?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vjetrnik> no třeba co mám já tak je Racingovej protože jinej na HP osazenej Ohlins neměl a má servisní interval 40motohodin , minimálně dvakrát do roka dám skoro pět tis jinak nemáš záruku ...
jakej by ti osadily na tvoji moto a kolik interval to si zjisti ale třeba jiné tlumiče na to poprdlávání běžným provozem a dodržování pravidel silničního provozu určitě vyhovujou s rezervou samo jestli někde jezdíš jako závodník tak by byl lepčí
NEŘEKL BYCH TO LÍP NEŽ NOVALIS těsně před mým prvním příspěvkem , ten měch mi nejdříve na silnici tak nějak nevadil dokud se jelo podle vyhlášky a přitom to bylo jako kdyby to bylo jen péro ... ale do prvný vlny v terénu ...
Upravil cizak dne 03.12.2009 18:01
už že to je OHLINS mluví samo za sebe.... Ducati je montuje do nejdražšího MOnstera a je to kurňa rozdíl proti standartu. Vlastní zkušenost před Advikem co mam teď