Ahoj, máte někdo zkušenost se zkrácením zobáku 11ctky? Našel jsem v inzerátech zajímavou inspiraci ...
Pizzy Bender přiložený následující obrázek:
[103.86Kb]
Upravil Pizzy Bender dne 09.12.2009 19:30
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
[107.04Kb]
Upravil Pizzy Bender dne 09.12.2009 19:31
Ty voe pěkná. Zo bák nevím, ale někde se tu píše že když zkrátíš spodní blatník tak je to na hovno. Ale myslím že zobák je tam spíš jako doplněk. Alespoň já ho ze spodu mám pořád čistý
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
Ty voe pěkná. Zo bák nevím, ale někde se tu píše že když zkrátíš spodní blatník tak je to na hovno. Ale myslím že zobák je tam spíš jako doplněk. Alespoň já ho ze spodu mám pořád čistý
Zobák není jen estetika, ale taky náhončí vzduchu ke chladiči oleje. Tenhle zkrácený ale vypadá docela dobře
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
To Medik: To vím, ale myslím že když ho trochu zkrátíš tak to bude chladit stejně. Myslel jsem že se ptá jestli to nebude házet bordel
Splněný sen moje 1100GS
Já spíš po technické stránce, jestli i když uříznu 5cm zobáku, tak jestli to je vše, nebo ještě něco tvarovat, atd..
Jinak blatníček mám malej
[148.67Kb]
Upravil Pizzy Bender dne 09.12.2009 20:22
ale zobák je ze spoda čistej
[139.25Kb]
Upravil Pizzy Bender dne 09.12.2009 20:22
lítá, ale když ji miluješ, není co řešit
a nelítá sajrajt nahoru s pod řidítek?[/quote]
lítá, ale když ji miluješ, není co řešit[/quote]
něco podobného jsem měl a už nechci,raděj polykám muhy jak jinej sajrajt [/quote]
Á pán je labužník Já uvažuji o demušizaci své hlavy za pořádnej kus plastu a bláto taky nerad. Teda na sobě.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal(a):
a nelítá sajrajt nahoru s pod řidítek?
lítá, ale když ji miluješ, není co řešit[/quote]
něco podobného jsem měl a už nechci,raděj polykám muhy jak jinej sajrajt [/quote]
Á pán je labužník Já uvažuji o demušizaci své hlavy za pořádnej kus plastu a bláto taky nerad. Teda na sobě.[/quote]
tak plexi ze skutra já to zas nemusím jen jak je mokro tak mi to zasíralo helmu že ani stěrač to nebral
Taky mam zkraceno.A kupodivu to chladi dobre i bez zobaku.A nevim proc by nemelo.100gs ma chladic pridelanej na padaku a taky zadnej nahanec nepotrebuje.Navic pri jizde krokem v terenu tam toho ten zobak stejne asi moc nenazene.
vevis přiložený následující obrázek:
[136.73Kb]
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!