Jakej ma byt rozmer duse na f650gs, dopredu i dozadu? nemam dakara.
Musi byt v necem specificka?
Dneska mi pri plny rychlosti na dalnici doslova explodovala zadni duse a nez jsem stacil zabrzdit, tak jsem rozsmelcoval i pneu. Vzorek se normalne roztekl a pneu je roztrhana....
Už sem se te chtel ptat jak je možný že sis v tomhle počasi nerozbyl hubu, ale pak koukám že Sydny asi nebude v cr
Ja mam na náhradni duši napsano cotinental F17. A pak rozměry pneu do kterých to vleze. 130/80 17 a další. Jiny označeni tam neni.
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
OK. Diky kluci. Gumy mam jako psal bblaha. Zejtra objedu ksefty a neco sezenu. Akorat stojim pred otazkou jake gumy. Nejspis zkusim TKC. Po dnesni jizde 300 km off road na tvrdsim pisku uz jsem byl stejne rozhodlej prezout, pac Tourancky se moc nechytaly.
Asi jsem mel poradnou kliku. Dost jsem chvatal na jednu chlastacku, tak jsem to pral, co to slo. Dneska bylo kolem 40 a dalnice takrka zhnula. Podle mne se prehrala duse a tlakem se roztrhla. Stalo se mi to asi pri 140... Horsi bylo, ze jsem si blb zapomnel dobit telefon a tak jsem nemohl zavolat odtah. Ztvrdnul jsem pres 4 hodiny na dalnici, ve 40 stupnovym horku. Jeste ze sebou vozim vodu na dva dny preziti....
Zejtra sem hodim nejake fotky. Az na ten zaver byla projizdka naprosta bomba!!
Tak jsem vcera vymenil dusi. Zajimava vec s tou starou. Cekal jsem, jak bude potrhana a ono nic... Zadna dira, proste nic.... Normalne jsem ji nafouknul a ani neuchazi.... Nechapu. Je mozne, aby si "psouknul" ventylek a to tak ze uplne vypusti dusi?
Bohuzel se mi nepodarilo sehnat zesilenou dusi, tak jsem daval obyc. Horsi je to s TKC80. Conti je do Australie v rozmeru pro zadek vubec nedovazi, jen pro predek.
Slo by na zadek hodit jinej rozmer? Treba 140/80 -17 nebo 150/70 B 17 ? Ten se sem snad dovazi a navic jsou i v katalogu u Metzelera (Karoo T).....