Tak doufám že nebudu za trubku - Líbí se mi padáky na Adv. pasují na GS nebo se vyrábí nějaké podobné?. Jestli ano máte ponětí kde a za kolik? díky a jestli je to blbá otázka tak se omluvuju
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Clovece oni asi pasovat i budou,ale vis jak je na adv velka nadrz? To chces mit padak, 10cm mezeru a pak motorku? Leda bys dal i velkou nadrz, nebo koupil od HB podobny jako jsou na ADV,ale uzsi, ma je tady treba Alda
xavier napsal(a):
Clovece oni asi pasovat i budou,ale vis jak je na adv velka nadrz? To chces mit padak, 10cm mezeru a pak motorku? Leda bys dal i velkou nadrz, nebo koupil od HB podobny jako jsou na ADV,ale uzsi, ma je tady treba Alda
Tak na 12ku to pasuje, ale musel jsem řezat... V té části, která je pod zobákem jsem ze středu vyříznul asi 10 cm trubky, abych přispůsobil celkovou šířku padáku velikosti nádrže. V dolním rámu jsem vyvrtal díru pro upevnění šroubem podobně, jako to je u ADV. Hodil bych sem foto, ale mám v garáži chladno a jsem jen ve slipech...
Byl jsem v garáži pro lahváč, tak jsem ti to blejsknul
Omlouvám se za kvalitu, je to foceno mobilem . Mezi nádrží a rámem jsem nechal
asi 3 cm, na ADV je to tuším dva, ale aspoň vypdá mohutnější..
Ale nedokážu si představit, jak rveš na 650...
Nene já to nechci na 650, hodlám co nejdřív koupit 1200 ale pořád se nemůžu rozhodnout mezi GS a GSA. GSA je prostě hezčí, ale v žádným případě s tím nepůjdu do terénu (na to mám jiný stroje) takže mi to připadá zbytečný a GS má liťáky (mne se nelíbí) a nemá padáky (mne se líbí) takže přemýšlím o GS ale na vzhled předělaný na GSA.
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015