V prvním příspěvku tohoto vlákna se pokusím shromáždit nejčastěji probíraná témata kolem servisu, udržby a uprav GS 650. Pokud někdo sepíše jakýkoli servisní postup nebo zajímavost kolem 650tek, tak mi napište a to já sem přídám,
oprava benzinového čerpadla na cestách http://www.bmwgs....d_id=14877
Upravil Honza ofroudak dne 06.06.2012 20:27
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
Často se taktéž objevuje dotaz na rozdíl mezi sedly (zvýšené,standart,snížené).Únik chladící kapaliny. Gumy.Prachovky. atd.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
sedlo, máš pravdu. Doheldáš to? tech temat o sedle je tam vic, ale ja sem je nikdy nečet tak nevim který z tech vlaken je lepší
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
TOLI napsal(a):
Spíš bych založil nový - 3obrázky s popisem a je vyřešíno.
oukej, tak to máš za ukol
ja pak ješte přidám vlakno kde budou odkazy na staženi manualu a stránky kde se daji dohledat díly.
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
Čau pánové, hodil by se sem i pracovní postup při výměně řetězové sady. Kdyby to někdo, kdo s tím má zkušenosti, sepsal pro nás bez zkušeností, aby jsme nerozebírali něco zbytečně, nebo naopak na něco nezapoměli. Díky předem
BMW F 650 GS Dakar mě prostě baví
casem to sepsat mužu pokud to někde neveme za mě , ale rovnou ti mužu řict že pokud nemáš na to lis, tak to doma neuděláš a neni to hračka za par korun.
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
Honza ofroudak napsal(a):
na foru se často opakujou témata a nováčci maj problém třeba najit potřebné informace pro zákldaní servis. Mluvil jsem o tom s Milošem a ná základě toho jsem udělal tento seznam. Koukněte na to a řekněte co tam ješte chybí nebo co je tam zbytečný. Tyhle ty témata se pak soustředí nejspíš do jednoho článku. Přesně nevim jak to Miloš plánuje, tak se nechme překvapit.
Nakonec jsme se Milošem dohodli na tom, že tohle téma bude trvale "vypíchnuté" nahoře a já budu pouze upravovat první příspěvek. Pokud máte nějaký náměty jak dál upravovat tak mi to napište
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
Máš to krásně udělaný. Možná by šlo (teda s tvým souhlasem) to celé přesunout do sekce vlevo "Sborník závad". Tam udělat podsekci F 650 a mít to tam. Tím pádem to nikdy nezmizí z hlavní strany. Měl jsem nějaké takovéto úmysli taky, ale čas mě to nějak nedovolil realizovat.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Jasný jsem pro. Čim víc to bude na očích, tim bude větší šance, že to někomu pomůže. A jinak tohle téma je trvale na vrchu "připíchnutý"
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01