Zdarec chlapi,
po X letech jsem vyhodil starou poctivou plachtu od Louisu a teď koumu nějakou novou,která by byla alespoň tak dobrá,jako ta stará a hlavně aby se mi pod ní vešel Erich i s kuframa(mám jen boční AL).Našel jsem jednu pod kterou by se měla vejít 1100GS a je za velice zajímavou cenu,ale rád bych věděl co a kde koupit,pořípadě kdo má jaké zkušenosti s jakou plachtou.Díky.
odkaz tu http://www.moto-a...uis-19-364Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Mam 3 roky plachtu z Lidlu, je super,velka ,kvalitni...cena asi 400.-kc,mel jsem jeste nejakou 2x drazsi z Louise,ale ta se mi za rok potrhala.
Aktualne 1250 GSA HP
Nachomejt sem se jednou když zedníci pokládali takovej speciální filc aby oddělili štěrk od hlíny. Tak sem si ustříh z rule kus 3.5mx2m, mám to přehozený přez motorku v garáži. Je to taková bílá tkanima která skvěle chrání před odřením a prachem. Ale určitě nechrání před deštěm takže pro ty co parkujou venku to není. A taky na tom rádi chrápou kočky*pissed*
FRN napsal(a):
Nachomejt sem se jednou když zedníci pokládali takovej speciální filc aby oddělili štěrk od hlíny. Tak sem si ustříh z rule kus 3.5mx2m, mám to přehozený přez motorku v garáži. Je to taková bílá tkanima která skvěle chrání před odřením a prachem. Ale určitě nechrání před deštěm takže pro ty co parkujou venku to není. A taky na tom rádi chrápou kočky*pissed*
To si s ustříh GEOTEXTILIII ta je dobrá opravdu jen do země!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Parkuju v takových stísněných podmínkách takže ten filc mám vyloženě abych motorku neodřel když s něčím manipuluju. Jinak zedníci říkali že i do tý země je to na hovno
já používám plachtu kterou jsem asi před 5 rokama kupoval v GB na zakrytí nákladu, 4x3m, material jako plachty na přívěsné vozíky, stála 6GBP, byl to obchod něco jako u nás OBI ale venkovské velikosti
tu z lídlu mám taky ale moc jí nepoužívám protože nedejchá, silný igelit s podšívkou v garáži mám v zimně přehozený gs 6ti sešitejma ubrusama od šampusu, super matroš bavlna a v létě to chvilku na děštíku moto přežije
Poraďte jakou plachtu na 1150GS...?? Ale jedná se mi o prodyšnou.Chci jí na přehození do garáže,ale potřebuju prodyšnou páč máme kamenej barák a sráží se tam při změně počasí voda.Díky
Mě se hrozně líbí ta geotextilie, a to proto,jak píše FRN,že na ní rády chrápou kočky,tak se pokusím si ji sehnat a vzít sebou někam na sraz,a jsem zvědavej,jestli se osvědčí.
zetor napsal:
Poraďte jakou plachtu na 1150GS...?? Ale jedná se mi o prodyšnou.Chci jí na přehození do garáže,ale potřebuju prodyšnou páč máme kamenej barák a sráží se tam při změně počasí voda.Díky
třebas louis má prodyšnou, ale levná zrovna není
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Tedy vy máte starosti Mamka mě dala staré lajntuchy a když to má chránit i před vodou, tak obyčejná zakrývací plachta s oky 4x5m a venku se pod ní i vyspím. Pořizovací cena asi 100,- za plachtu a cejchy jsou "zadarmo". proti prachu a podření slouží dobře.
Upravil Medik dne 28.04.2011 11:47
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz