Mohli byste mě poradit nějaké kvalitní rukavice z klokana za rozumnou cenu ? Je to na normální turistiku, žádnej cross
Docela se mě líbí POLEDNIK GRAN TURISMO, cena je luxusní, máte s nima někdo zkušenosti ? Popřípadě kde je možný si je v Brně vyzkoušet ?
Zatím používám krátký rukavice JOE ROCKET SUPERMOTO nebo ICON MERC (obojí z US), ale chtěl bych nějaký dlouhý a klokana.
Ještě jsem našel docela pěkný SUOMY KANGAROO, ale cena je skoro o litr vyšší - ten italskej motiv mě ani moc nevadí, ale stojí ten cenovej rozdíl za to ?
Díky moc za veškerý odezvy
MichalGS přiložený následující obrázek:
od poledníka mám letní rukavice 7 rokem až fčil se mi dělají díry na prstech a to vůbec netuším z jakého politika ty rukavice jsou,jestli z klokana nebo z volanikdy sem sněma nespadl
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
nestoji. tyhle rukavky prej moc nevydrzi. kazdopadne tohle jsou spis zavodni rukavice nez nejaky cestovni. pred nedavnem jsem videl v yshopu vyborny goretexovy alpiny ve vyprodeji, nez jsem se rozhoupal, tak byly pryc. v podobnym duchu jako tyhle suomy jsem si koupil vyprodejovy alpiny gp plus a je to parada, zacal jsem s nima jezdit i na gsu. ale na cesty bych koupil nejaky fajnovy goretexovy - muze nekdo doporucit? taky bych poridil - ale tak 3000 vidim jako max.
Peacemaker napsal(a):
nestoji. tyhle rukavky prej moc nevydrzi. kazdopadne tohle jsou spis zavodni rukavice nez nejaky cestovni. pred nedavnem jsem videl v yshopu vyborny goretexovy alpiny ve vyprodeji, nez jsem se rozhoupal, tak byly pryc. v podobnym duchu jako tyhle suomy jsem si koupil vyprodejovy alpiny gp plus a je to parada, zacal jsem s nima jezdit i na gsu. ale na cesty bych koupil nejaky fajnovy goretexovy - muze nekdo doporucit? taky bych poridil - ale tak 3000 vidim jako max.
http://www.rukka....kkawww.nsf
vyzkoušeno a doporučuju, ale tak do 15 stupňů, pak mi v nich bylo teplo... ale v létě stejně jezdim v krosovejch, jinak zpracování super a jako když na ruce nic nemáš pořídil sem v TT
Gore-tex má smysl, pokud člověk nepoužívá vyhřívané gripy, tam potom nefungují...
Rukka rukavice má moje žena a jsou parádní.
Já vozím klokana dlouhá leta, vozil jsem je na silniční motorce a vždy se po pár km vytvarovaly tak, že bych pohodlnější těžko hledal. Vozím Reusch, které mají v Polu ...už mám druhý pár...
Ja mam Rukka Xgrafit nebo tak nejak. Ale docela drahe, kolem 130E, jestli si pamatyji dobre.
Goretex a super lehke, ale do zimy pod +5C jev nich chladno pri cestovnich rychlostech, ve meste OK. Vyhrivane hefty pomahaji docela dobre.
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
diky za tip chlapi, ta rukka me nenapadla a to premyslim o jejich hadrikach x-trafit raptor vypada pekne univerzalne, uz se zase musim stavit v TT na slovicko
tak jsem taky našel ty svoje, platí o nich co jsem napsal výše
http://www.rukka....enDocumentFrajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
nad 25st. podle rychlosti....
ve meste hranicne teplo, ale jeste to jde, na ceste ok
urcite nejsou ani letni do paraku, ani zimni
maji vynikajici chraneni kloubu, velikost vem o jednu vetsi nez normalne!!!
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
Zdarec!Nevíte někdo,jestli jsou ty rukavice od Polednika(GT) ze spodu světlé.Na tom obrázku to není poznat,jenom podle palce soudím,že by mohly být.
Nebo ty Reusch,co sem dal Vjetrnik?Sháním nějáké světlé(alespoň ze spodu),protože už mě štve,že pokaždý co zmoknu mám pak několik dní černý ruce a nejde to umýt
Jestli někdo víte,tak poraďte.Třeba i jiné.Díkec!
Upravil Mr GS dne 15.03.2010 18:13
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA