hele lidi,
mel jsem pomerne nove GS1200Ad. 98, koupil jsem to po 1200mil. Super stroj - totalne vse vyvhytany.. fakt jsem koukal ..
Vletel jsem na tom do Spanel, motor. olej se najednou stratil .. - temer vse!! ( check oil blikalo na ciferniku ) ..taxem dopajdal a nejblizsi benzince doplnil.. koukal jsem na US webu ze to je celkem 'common' fatal error.. tak nevim .. davejte na to bacha
ale prodal jsem to .. protoze jsem se na tom citil o 20 let starsi, offroad se na tom uz nedal jezdit.. vletel jsem do pole nalozenej - no byla to tragedie
asi pujdu do DRz-ka a mrknu se na HareScramble taky bych chtel na Romaniacs .. se uvidi...
Tak at vam to jezdi ))
chrchel 50cc, KLX650, XRV750, R1200GS
no taky me to moc nenadchlo,mam 1200 gsa.cekal jsem od toho vic.uz jen to ze se musim starat o masinu ktera ma najeto 30000 jak kdyz ma najeto 150000 me pekne stve vcera jsem si ji chtel pro radost nastatovat a nic.starter toci masina nechytla,se mi jeste nastalo a to jsem par masin mel(7)jediny co je na gsa pozitivni je ze je velka a hezka.jinak stroj na prd.se docela tesim na yamahu 1200 tenere,jestli bude jen trochu hezka a pohodlna pujdu do ni.
BMW GS 1200 adventure a Babeta.