loni touhle dobou (před Marokem ), jsem se ptal co a jak s kamerou na přilbu
nakonec jsem nic nekoupil, confused..., a on měl jeden z naší sestavy takovou podobnou, ale s kvalitou a hlavně zvukem, který se někdy zapínal a vypínal sám od sebe, jindy měl chuť strašně škvrčet, jndy jenom pazvuky, jsme nebyli spokojeni
na některých videí z Maroka jste to viděli sami, že to dost hyzdilo a rušilo
někdy jsme to kvůli tomu řešili normálním foťákem na RAM kloubu, ale přece jen to není ono
znovu o tom přemýšlím, co udělat letos
....
jsou novinky?, někdo jste to vyřešil, máte osobní zkušenost?
já po očku zahlížím na toto, ale nejsem znalec, nechám si poradit, hlavně od znalců nebo jestli ji někdo máte
http://www.vholdr...rhd/videosFrajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Řešil jsem taktéž , koupil jsem GO Pro HD. Obraz je docela slušný a je v dodávce se spoustou držáků včetně vodotěsného pouzdra. Má to vyměnitelný kryt na čočku takže se nemusím až tak bát poničení.
P.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
mrkni schválně tady na minutu 6.00 a dál a pochopíš, co mám na mysli za zvuk (a nejde to ovlivnit...) http://www.youtub...F4b1G4G4t8Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
Je to možný nemám zkušenost.Kecal jsem o ní někde v Alpách s horelezcema,nemohli si ji vynachválit .Dělají myslím 2typy-jeden stojí za pendrek .
Ještě mrkni sem jsou tam i odkazy: http://www.vstrom...egon-atc5k
Upravil smazak73 dne 07.02.2010 10:19
tak na tohle myslím můžu odpovědět naprosto refundovaně... Zatím nejlepší kamera pro toto využití a s nejlepší kvalitou co znám je ELMO japonské výroby.. jediné co na tom není hezké je cena... ,ale kamera bezkonkurenční.. Já sám jsem na expedici vybral tuhle a bohužel přesto že stojí nesmysl musím uznat, že jsou to dobře vynaložené prostředky když chce někdo dělat kvalitní záběry..
Já mám Oregon a nejsem z ní dvakrát nadšenej. Když točíš z ruky tak O.K. ale když točíš za jízdy tak to už není nic moc. Je fakt že to používám na crosce, na silnici to bude určitě lepší
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
ContourHD jsem koupil loni a byl jsem s ní pouze ve Slovinsku.
Co se týká obrazu tak jsem byl velice příjemně překvapen kvalitou.
Ohledně zvuku nemám s čím porovnávat. Pokud stojím nebo při pomalé jízdě je zvuk dobrý ale se vzrůstající rychlostí roste i kravál, takže zvuk je nepoužitelný.
Shrnuto podtrženo koupil bych ji klidně znovu, navíc mám dojem,že už je nějaký novější model, který má lepší parametry,takže není co řešit.
díky všem za odpovědi,
@jay - to rád slyším, že jsi spokojen, prosím Tě, jak se zaměřuje?, dá se použít zaměření, naštelování laserovým paprskem když to máš na přilbě? Pokud ne, jak to děláš, "vodvoka"? Říkám to proto, že ten blbej oregon co jsme měli s sebou v Maroku, jinam koukal "myšlenou" čarou a jinam doopravdy optikou, bral záběr s jakýmsi úhlem, který nebylo možné předem odhadnout....
asi půjdu do této konkrétní Contour HD, teď vychází i vylepšená 1080, ale to je asi zbytečné, i když není velký cenový rozdíl, kolem 50E
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
jezek napsal(a):
tak na tohle myslím můžu odpovědět naprosto refundovaně... Zatím nejlepší kamera pro toto využití a s nejlepší kvalitou co znám je ELMO japonské výroby.. jediné co na tom není hezké je cena... ,ale kamera bezkonkurenční.. Já sám jsem na expedici vybral tuhle a bohužel přesto že stojí nesmysl musím uznat, že jsou to dobře vynaložené prostředky když chce někdo dělat kvalitní záběry..
Za kolik se to dá tak zhruba sehnat?Nenašel jsem tam nikde cenu.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Nic jsem nezaměřoval, jednoduše jsem to od oka přilepil na přilbu, po zkušební jízdě jsem to horizontálně došteloval a teď už jenom točím a točím. Teď teda netočím protože nejezdím.Zk.....á ladovská zima.
Doc napsal(a):
díky všem za odpovědi,
@jay - to rád slyším, že jsi spokojen, prosím Tě, jak se zaměřuje?, dá se použít zaměření, naštelování laserovým paprskem když to máš na přilbě? Pokud ne, jak to děláš, "vodvoka"? Říkám to proto, že ten blbej oregon co jsme měli s sebou v Maroku, jinam koukal "myšlenou" čarou a jinam doopravdy optikou, bral záběr s jakýmsi úhlem, který nebylo možné předem odhadnout....
asi půjdu do této konkrétní Contour HD, teď vychází i vylepšená 1080, ale to je asi zbytečné, i když není velký cenový rozdíl, kolem 50E
Ja bych si priplatil za ten model HD - ne kvuli rozliseni, ale zvlada 1280x720 pri 60fps.
Máte někdo zkušenost, na kolik hodin záznamu stačí 2 GB karta při určitém rozlišení ? Např.záznam v rozlišení 1280 x 720 (16:9) při 30 fps (snímků/s) nebo v SD reřimu 858 x 480 při 60 fps.
bluesbery napsal(a):
Máte někdo zkušenost, na kolik hodin záznamu stačí 2 GB karta při určitém rozlišení ? Např.záznam v rozlišení 1280 x 720 (16:9) při 30 fps (snímků/s) nebo v SD reřimu 858 x 480 při 60 fps.
zrovna jsem o tom přemýšlel a studoval to, zatímco jsi psal otázku, telepatie
a našel jednu tabulku
30min/GB v tom HD (což je logičtější režim, protože to má v tomto mode širší úhel)
Doc přiložený následující obrázek:
[125.81Kb]
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
víc sem toho nestihl,bo přišla zima
eště takový zásadní dovětek:tím že pošlu video na stream nebo youtube,kde se překóduje,kvalita obrazu se sníží
Upravil bystricke dne 07.02.2010 23:17
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz