Zdar, můžete mi někdo poradit páč jsem ještě pořád nezkušený mechanik mé motky 1150GS. Včera jsem Gerrdu po dlohé době (od října) natočil a ejhle napoprvé jako švýcary,nechal chvilku zahřát (cca 10minut) a koukám, že mám rozpalenej jeden svod do oranžova a druhej ne (ale studenej nebyl ) je to normální?
a dále mě trošku znepokojilo klapání motoru (někde uvnizř -palivový čerpadlo to nebylo), co by to mohlo být?
Díky za radu...
já Tě varoval,jen si vzpomeň
Určitě bych mašinu nenechal na prázdno běhat nějak dlouho.Stáním na místě se válce špatně chladí a zbytečně se přehřívají i svody který ti akorát ještě víc zmodraj.Raděj na to nasedni a trochu projeď,když už tomu chceš vyhnat pavouky z laufu.
Nejhorší smrt je z vyděšení a nejhorší srážka v životě je srážka s blbcem.
no máš pravdu v tom spěchu mě to nenapadlo se podívat, je fakt že jsem měl nádrž odklopenou.
Mrknu snad to bude ono.
Díky za radu
já Tě varoval,jen si vzpomeň
Hele jestli jsi na na zacatku psal ze ti to chytlo hned a bezi to jak švycary a ted prijdes nato že máš vypadly lanko tak si dojdi na ušni.Takhle blbe totiz nebezi ani BMW
pokud vím,tak jsem psal ,že to chytlo jako švýcary, a jen mě udivilo, že jeden svod je oranžovej a druhej ne, to byl ten počáteční dotaz.... já Tě varoval,jen si vzpomeň
OK tomu dotazu jsem rozumel,nerozumim jenom tomu že se chces divat na lanko kdyz to beži jak svycary??
Kdyz mas vypadly lanko tak to nechce skoro ani chytit a zaroven je to hodne pekne slyset ze to nebezi jak ma tak hned nebouchej do stolu
Mej se pekne a doufam ze je to uz v cajku.