Pro mě ji kup také Když budeš objednávat pošlu prachy Prj ti včera volal kalvéra a měl jsi pěkně nahnáno
Upravil Remus511 dne 09.03.2010 08:55
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Remus511 napsal(a):
Pro mě ji kup také Když budeš objednávat pošlu prachy Prj ti včera volal kalvéra a měl jsi pěkně nahnáno
Tak se složme dohromady na jednu navigaci, když přijde v dřevěném provedení, tak to nebude tolik bolet..
Kalvera mi včera volal, použil nečistých úskoků , v pátek si to s ním v Brně vyřídím Jestli dorazíš taky , tak ten obchod proberem
tak myslim, ze tenhle web muzeme definitivne povazovat za scam, ze.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
starosta napsal(a):
A co se pak změní řekl bych že nic.*pissed*
Já bych řekl, že bohužel ano.Pokud mají bejt alespoň trochu pravdivý ty šílený bilboardy - zvýšíme dávky, důchody, mateřskou, podporu a já nevím co ještě a zároveň snížíme zadlužování čr, je no to jedinej recept: radikální zvýšení daní, hlavně těm schopným co pracujou, že....?! Takže starý osvědčený recept, soudruzi nám toho co nejvíc seberou a milostivě to přerozdělí + sem tam nějaká dotace a státní zakázka.... Jak může bejt tenhle národ pořád tak strašně blbej...
Kdysi mi někdo na západě řekl, poté co se dozvěděl odkud jsem, "jó, vy jste ti komunisti...". A já se s ním hádal a vysvětloval a přesvědčoval... Dneska se sám sobě divím, vždyť měl vlastně pravdu...
Maiali nel Fango!
tak myslim, ze tenhle web muzeme definitivne povazovat za scam, ze.
Škoda že tam nemaj tvoje 8kilo, by bylo za cenu poštovného
pche!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
[quote]morabo napsal(a):
Takže starý osvědčený recept, soudruzi nám toho co nejvíc seberou a milostivě to přerozdělí + sem tam nějaká dotace a státní zakázka.... Jak může bejt tenhle národ pořád tak strašně blbej...
Tak to je logicky.Kdyz je blbejch vetsina,tak je to pro ne takhle vyhodnejsi.Kdyby to chteli jinak,to uz by museli rovnou do Bohnic.
Ti chytri,kterejm se to takhle nelibi,by se museli domluvit,dobrovolne zavrit firmy a zivnosti a jit na pracak.Jinak stat nepochopi,ze nemuze lezt do zadku jenom volicske vetsine.Jenze tohle je fantasmagorie,tak si musis vybrat,jestli se nechas zdimat,nebo se pridas k vetsine.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!