Zdravím všechny enduristy!
Co si myslíte o hadrách od značky Germas, pod označením: Ecuador-Sahara http://www.germas...25&idk=185
Jedná se mi o to, že je to jedno z mála oblečení, které má vyjímatelnou membránu a přitom je za slušnou cenu. Všichni zde totiž už víme (a já už taky), že pro enduro styl jsou všechny reissy a podobný "membrány" jako igelit na fóliovníku...
Chci vzdušný věci, ve kterých se nebudu potit jako vrata u chlíva a zároveň aby mě chránily před studenějším větrem, když se vracím za chladnějšího večera domů...
Prosím, poraďte.
nechci hanet neco, co jsem nemel na sobe, ale byl jsem v prodejne v praze a pripadalo mi to vsechno jako peknej ausus, na sebe bych to nikdy nevzal, proste i oproti podobnym vyrobcum z podobnych asijskych destinaci to az moc zavanelo cinskou trznici a pri pohledu na boty, co vypadaly jako bufy sem se kacel kamos si to chtel koupit, tak jsem ho vzal do vrbovky a za stejny ceny nakoupil mnohem hezci held a ackoliv je uplny zacatecnik, tak pote sam videl rozdil, to je moje zkusenost, mozna ma nekdo lepsi
Mel jsem bundu od germasu a jsem rád, že mi ji opravili a pak jsem ji střelil. Zpracovani nebylo špatný, ale matroš byl tragickej (hrozně tenoučká kordura). Po jedný sezone se kordura prodřela od suchých zipů, a na jednom místě se to normálně roztrhlo jako když vemeš laminátovací tkaninu a rozendáš vlákna od sebe. Nechtel bych vidět co by to udělalo, kdybych sebou plácl na silnici. Pak trochu problémy s reklamací, nakonec vše opravili, ale můj názor byl, že to bylo na vrácení peněz. Na to z jakych je to materiálů bych řekl, že cena by měla být poloviční. Jestli chceš kalhoty na urovni tak tohle je myslím lepší volba a když to stoji skoro stejně. Osobní zkušenost nemám, ale asi do nich půjdu. http://www.bohemi...ds-lizard/Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
tak já vám povím že s germancem mám skušenost takovou, koupil jsem tam ženě gatě ,bundu, první bunda se po necelich dvou letech škubla , tak jsme šli reklamovat, a přistup byl super, hned mi řekl, at jí tam nechám, a vyberu si jinou tak žena šáhla po náký o 1000kč dražší, co jí seděla, ale já měl v tu chvýli u sebe jen 500kč tak prej že ok, tak sme odjeli z novou bundou a ještě o 500 levnější přístup na jedničku, valita odpovýdá ceně,a samozrějme co vyšší cena je i lepší matroš kupoval jsem to v praze
Upravil basto dne 11.03.2010 08:16