Tak toto je prý nový model kevlarkarbonové motoobuvi a nové plátěné kalhoty s aramidem a kompozitovými chrániči všitými přímo do struktury plátna...prý "skoro"neviditelné.
Prý jako fakt echt BMW Motorrad hightech ...jo a má to samozřejmě Gore-Super-Tex nové generace.
Vjetrnik přiložený následující obrázek:
Vjetrnik napsal(a):
Však oni se Ti dva těžkooděnci nakonec přiznají ke svému oděvu, který může být vzorem bezpečnosti...
ich bin die rechste FKK-fahrer
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Což to já se taky klidně přiznám. A na svou obranu musím uvést, že jeany jsou sice skutečně obyč, ale měl jsem jak koženou bundu, tak i boty z tlustý kůže (pravda, jen nízký). Samozřejmě, že to není ideální, ale bohužel prostě NEMŮŽU přijít na jednání v kompletu Rukka a v crossovejch botách... Letos mám rozhodně v plánu pořídit několik kusů nějakého city-moto oblečení, třeba od Dainese, který dělá pěknou, nenápadnou a tudíž do práce použitelnou řadu do města. Budu ale vyrazit na nákupy za hranice, protože k nám vozí asi čtvrtinu sortimentu a navíc nemám zrovna konfekční velikosti, takže i tak je to trochu o štěstí, jestli něco sedne.... Na druhou stranu, když se podívám na to v čem jezdí většina na skůtru(a já používám motorku často jako dopravní prostředek do města), tak jsem na tom vlastně ještě dobře
Maiali nel Fango!