Co jsem mluvil s chlapíkem, kterej mě minulej týden repasoval tlumič, tak bych to nedoporučoval rozebírat pokud s tím nemáš zkušenosti. Pokud možno obrať se rovnou na něj. Pan Buráň, Pašovice u Uherského Brodu, mob.: 774255075. Minimálně je na to potřeba lis a nebo stahovák a potom je tam ještě spousta zapeklitých věciček hodně štěstí....
Zkušenost vlastní nemám, ale několikrát jsem byl přítomen demontáži. Jak vlastních, tak kolegových tlumičů u právě zmíněného pana Buráně.
Musíš skutečně zapřít horní nálitek a zespodu tlačit nejlépe lisem směrem nahoru. Pod nálitkem je schovaná něco jako ségrovka, ale je to pouze drátěný kroužek, který je až neskutečně tenký. Doporučuju raději odborníka, který má přípravek. Pak je to práce na pět minut. (Pan Buráň používá dvoutunovou panenku).
Tož tak.
Dik za rady, ja to jeste zvazim, nez mi pruzina vystreli a pozene mne z garaze! Do Uherskeho Brodu to mam trochu z ruky, jsem v podstate prazak, ale nekde tu byl kontakt i na nekoho z okoli Prahy.
......ja som bol prave prekvapeny aky je ten zadny tlmič jednoduchy vratane štelovania predpetia či na 1150 alebo 12stke .......CrazyWhisky na svojej 1150 bez broblemov rozobral to hydraulicke štelovanie vymenil Okružky a ma to opet funkčne bez problemov......samozrejme nehovorim o repase samotneho tlmiča
paulik78 napsal(a):
Dik za rady, ja to jeste zvazim, nez mi pruzina vystreli a pozene mne z garaze! Do Uherskeho Brodu to mam trochu z ruky, jsem v podstate prazak, ale nekde tu byl kontakt i na nekoho z okoli Prahy.
P. Procházka z Čerčan
http://www.firmy.cz/detail/1332632-antonin-prochazka-cercany.html