Zdravim, kdysi se tu řešil starter Valeo-D6RA75. A nyní k mojemu problému, mám rozlámaný držák uhlíků! Nemáte někdo nějaký odkaz, kde zmíněný držák sehnat! Podotýkám, že nechci celou opravárenskou sadu, ale jenom ten plast. držák! Uhlíky atd. jsou OK. Díky Všem za odpovědi. Kovin
Upravil kovin dne 28.03.2010 08:45
Ja som si ten starter nechal premazat aby to lepsie startovalo a v servise mi povedali ,že mam uz troska rozhasenu volnobezku. Skusal som ju zohnat ako nahr diel no ani Valeo vo francuzsku na ten starter nic nedrzi ako nahr diely asi to budes musiet objednat z BMW tak ako ti to predaju oni lebo ina moznost asi neexistuje
Upravil strive dne 28.03.2010 09:54
Zajdi do nejbližšího obchodu, kde mají díly na zahraniční auta. Držák uhlíků 133 647 na Valeo startér mě stál i s uhlíkama 170Kč. Je to běžně koupitelný díl, určitě bude i u Peugeota, nebo Citroena.
Pája
Kupoval jsem ho v elitu.Nevim uz jestli samostatne,nebo jako sadu i s uhlikama,ale urcite to nebylo drahy.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Resil jsem uplne samy problem pred rokem.Jak rika Vevis, v Elitu to budou mit. Ja jsem kupoval taky tuhle soucastku a co si vzpominam, tak cena byla do 40 kč. Koupil jsme si radsi dva do fotory. Jinak nikde jinde jsem nesehna. Tam bezproblemu na sklade. Jo a jestli ti praskl u te pruzinky, tak pozor at ji potom zacvaknes zpet az na plech ( telo starteru ). Pokud bude drzet jen za drzak uhliku, prdne ti to zase uz pri dotahovani sroubku!!!!