Zdarec!Hledám kde se dají objednat málé nálepky vlajek např.na helmu.Před 14ti dny jsem posílal objednávku na www.dezolators.cz/expedition.htm
ale žádná reakce.Stránky však fungují stále.Nevíte někdo o něčem podobném,ale funkčním?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
http://shop.bmwgs.cz/index.php?
main_page=product_info&cPath=2&products_id=10
Omluva nevšiml jsem si že nejsou
Upravil jencekgs dne 06.04.2010 22:10
Splněný sen moje 1100GS
Nová zpráva!Teď,sice po 14ti dnech a po ještě jednom mailu,se mi borec ozval,že dal další sérii do výroby a že se všem omlouvá za spoždění a dává k tomu 20% slevu těm,co to mají se spožděním a odešle to příští týden.Takže super a já se omlouvám za ukvapené závěry
Jestli je to narážka na mě,tak nejezdím na srazy a kdyby jo,tak ne s kuframa a kdyby jo,tak ne s polepenýma a kdyby jo,tak nebudou od tebe
Netvrdím,že jsem velký cestovatel a nikdy bych si nikam nenalepil vlajku státu kde jsem nebyl a už vůbec ne,abych někoho oslňoval.Navíc lidi si lepí po kufrech a všude možně všechno možný,tak nevím o co vám jde?
Mr GS napsal(a):
Zdarec!Hledám kde se dají objednat málé nálepky vlajek např.na helmu.Před 14ti dny jsem posílal objednávku na www.dezolators.cz/expedition.htm
ale žádná reakce.Stránky však fungují stále.Nevíte někdo o něčem podobném,ale funkčním?
Samolepky vlajek, nebo MPZ jakýchkoli států ti vyrobí každá (průměrná)reklamní agentura, kterých je všude hafo... Taky jsem si nechal vyrobit asi 30 MPZ evropských a přilehlých asijských zemí za cca 150 Kč, teď už jen objet dotyčné země..
Mr GS napsal(a):
Jestli je to narážka na mě,tak nejezdím na srazy a kdyby jo,tak ne s kuframa a kdyby jo,tak ne s polepenýma a kdyby jo,tak nebudou od tebe
Netvrdím,že jsem velký cestovatel a nikdy bych si nikam nenalepil vlajku státu kde jsem nebyl a už vůbec ne,abych někoho oslňoval.Navíc lidi si lepí po kufrech a všude možně všechno možný,tak nevím o co vám jde?
když né teď,tak třeba jednou v budoucnu si je ode mě koupíša když ani v budoucnutak se svět bude točit furt dál
nnečerti se hned,nepsal sem nic otoběbylo to na mě,bo sem objel celou evropu,mimo 4 zemí a na kufru zatím nemám ani to blbý CZ,páč sem to objel autem
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Mr GS napsal(a):
když né teď,tak třeba jednou v budoucnu si je ode mě koupíša když ani v budoucnutak se svět bude točit furt dál
nnečerti se hned,nepsal sem nic otoběbylo to na mě,bo sem objel celou evropu,mimo 4 zemí a na kufru zatím nemám ani to blbý CZ,páč sem to objel autem
Má to ale své kouzlo,když se tak pěkně naloženej ,zaprášenej a celej polepenej zařadíš na nějakém parkovišti vedle těch Docu a Repstolů,gumy máš ojeté až po hranu,bláto ,prach a písek vysypeš z bot a sleduješ ty pohledy jak s tou dodávkou můžeš jezdit .
becka napsal(a):
nemají tam albanii
nedaj se někde koupit přímo MPZetky?
Jasně že se dají koupit, třeba v Tiraně Ale fakt nevím v čem je problém, za pár kaček ti to vyrobí v reklamce, řekneš si i velikost.
Upravil bluesbery dne 13.04.2010 07:16
a když jsme u těch polemik, myslíte že si můžu na kufr (samozřejmně že ne od Bystřického) samolepku ze země kde jsem sice byl ale ne na motorce páč tam nepouštějí cizí doprqavní prostředky?? a jestli se tím můžu chlubit?? motorku mám už od prachu také umytou ale koupím bláto ve spreji a to se zas doladí..
třeba v albanii sme je na žadný benzině nesehnali
ne každej s jedínýma kuframa cestuje celej život.Hliníkáče mam asi rok, tak bych si tam rád dal MPZ kde sem všude byl-samo že na motorce ( já ani jinak do světa nejezdim)
hlavně, že je pivo ftlamě
Mr GS napsal(a):
Nová zpráva!Teď,sice po 14ti dnech a po ještě jednom mailu,se mi borec ozval,že dal další sérii do výroby a že se všem omlouvá za spoždění a dává k tomu 20% slevu těm,co to mají se spožděním a odešle to příští týden.Takže super a já se omlouvám za ukvapené závěry
odkud se ti ozval? taky jsem objednaval... a zatim ticho po pesine
čau lidi mám připravený vlajky pro tisk je to na dvě a4 je tam 50 států tak když to bude někdo chtít tak vám to můžu poslat emailem a pak už stačí najít nějakou tiskárnu která vám to vytiskne jo a snažil sem se dodržet správnou velikost vlajek malá ukázka jak to vypadá
Sampon1982 přiložený následující obrázek:
Mr GS napsal(a):
... sem tam psal objednavku asi pred mesicem ... odezva nulova ... to je eshop a firma jaksvina ...
vlaječky jsem nikde na cestách nesháněl ale přesto byh je na kufrech, které teda ještě nemám rád měl. A proto i já mám zájem o samolepky. A proto až někdo najdete dobrý zdroj měl bych zájem
Tak mě konečně došly ty vlaječky.Trvalo to Ale,nakonec jsem rád,že až teď,protože jsem si je chtěl dát na helmu a tu jsem při nehodě před 14ti dny zničil