Internetoví hledači a brouzdalisti, potřebovala bych pomoct v hledání a tak mám na vás dotaz, jestli jste náhodou někde při svých web-toulkách neviděli na jiné 1100GS takovou masku. Řeším plexi do ní a pokud to nebude nezbytně nutné, tak bych se jí nerada zbavovala. Všechna dělaná plexi, jsou rovná a nedělá to dobrotu při jízdě.
Jestli na něco takového narazíte, nebo víte, kdo dělá pexi do takové mírné bubliny, sem s ním. Bubliny jsem našla, ale dělají je jen z plexi o tloušťce 2mm
moranka přiložený následující obrázek:
[104.76Kb]
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
Kdysi (ještě v dobách domácího bastlení) jsme to řešili takto:
koupit rovný plégo, udělat kopyto toho, co chci z teplotně odolného matroša, hodit to všecko do trouby, položit plexi na kopyto a nechat ohřát,aby si plexi lehlo a hurá
....kam se s*re Babica
Když nemáte plexi, dejte tam igelit, když nemáte igelit, dejte tam petlahve, když nemáte petlahve, použijte kelímky od jogurtů H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
na jinou motorku to nevypadá, ale možná je to nějaká zakázková tuningová výroka, ale plexi bylo lisované do bubliny. Přesně kopíruje budíky GS
moranka přiložený následující obrázek:
[127.29Kb]
tak spoustama šroubá je tam přichytnutý akorát to plexi, jinak jsou 2 šrouby na každé straně, a jeden uprostřed, jde to trochu polohovat, ale ne tolik, jako origo štítek
Odkaz na katalog wüdo,str 70. http://www.wuedo....6_46_2.pdf
Upravil vevis dne 11.04.2010 20:52
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
To nemůže být tak těžké. S tím tvým njemcem do dáte do kupy:-))))
Mám pro tebe ty trubky na ten nosič. Vlastně pro Aranku. Jsme se s tím dnes pěkně nadrbali. Ještě u Tebe potřebuju udělat dvě dírky a dám ti to obkreslit. Nakonec je ten horní rám nosiče z pásoviny.
Splněný sen moje 1100GS