jestli se tady najdou holky, a ty se urcite najdou ktere jezdi na motorkach, mame u nas v bavoraku ve Vidni akce Lady days. Takze prijet a vyzkouset a super ceny jsou naprogramovany.
Takze na vsechny veci mame -15% na ktere i -20%. Takze se to prece jenom hodi k nam prijet a trochu se porozhlidnout a treba se najde i nejaka ta masinka
Ne fakt, nejlepsi prijet, vyzkouset mam na 90% vsechny velikosti skladem.
Takze na vsechny veci mame -15% na ktere i -20%. Takze se to prece jenom hodi k nam prijet a trochu se porozhlidnout a treba se najde i nejaka ta masinka
Ne fakt, nejlepsi prijet, vyzkouset mam na 90% vsechny velikosti skladem.
pockej.
Když máte KrůtaDay, tak jsou slevy jenom na krůtí hadry, nebo i na normalni?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
2 Honza 87: Dej prosím vědět, jestli tam budou slevy na všechno nebo jen pro něžné pohlaví. Strejda chce kupovat nový hadry a rozhoduje se mezi Rukkou a BMW, tak tohle by vám určitě napomohlo k šeftu.
já mám ale 15-20% na hadry BMW zde v Praze a nemusím do Vídně a nemusím být ženská.. takže pokud je to tak zajedeme tady kousek a můžu si něco koupit i já.. ale do Vídně zas jezdím rád na vánoční punč..
Honza87 napsal(a):
Tak vsem, veci jsou na -15% pro damske veci. Takze damske velikosti atd.
Ale jestli potrebujete taky nejake ty hadry, tak se stavte. Taky muzu udelat dobrou cenu. Je to u nas ve Vidni.
Doporučil bych to strejdovi, ale zase ho nechci poslat do Vídně, aby měl cenu podobnou ČR. Co dokážeš slevit? Vyplatí se mu to? Když už si bude kupovat hadry od BMW nebo Rukky tady v TT, tak je sleva pár korun je zanedbatelná.
Tak vyplati se mu to, urcite se to vyplati. Tady funguje vsechno co by melo u BMW fungovat. A to co si zakaznik preje. Dobre mu poradim, prvotridni servis. Vsak uz tady hodne z fora u nas nakoupily a byli stopro spokojeni.