ČUS všem.
V tematech jsem již objevil hodnocení rodílů mezi jednotlivými modely BMW 650 Dakaru do roku 2004 a od roku 2004. Můj dotaz je:
1) Je nějaká změna u modelů po roce 2004 - 2007?
2) Nemáte někdo informaci o vývoji Dakaru od začátku výroby (tuším 1999) do jeho (pro mě nepochopitelného) ukončení výroby? Zajímal by mě jeho technický i designový vývoj.
Díky všem kteří přispívají k jednotlivým diskuzím, je to fakt dobrý zdroj všeobecných informací o tohoto úžasném motocyklu
hanzelka
2002-2003 R13
druhý model- upravená palivová mapa= motor tolik necuká a má o cca 0,5l menší spotřebu paliva, zpevněná přední vidle, nemá prolis na úchytech řídítek, jiná barevná kombinace
2003-06 R13/M
nový design plastů a barev,upravená palivová mapa-opět o cca 0,5l nižší spotřeba,dvousvíčková hlava,jiná zadní část-jde přidělat větší množství ploten,menší změny uvnitř výfukového tlumiče,jiný budíky
2008- dodnes ? G650GS R131
nástupce F650GS - ten samý základ , černý motor řady G= stejný jako staré F akorát menší vyvažovák opět nižší spotřeba,jiný tvar bočních deklů,vyšší výkon.
Upravil toli dne 26.04.2010 16:35
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Pekne serazeny. Obdivuji tvoji zanlost TOLI? Kteraze barevna varianta se vam zamlouva nejvic? Me teda ta bila. Ne snad proto, ze ji mam zrovna ja, ale proste me bere. Obcas mi nekdo rekne, ze mam holcici motku, ale na to sr.. pes. Jen tu sachovnici puvodni majitel vysperkoval barevne trochu jinak. (modra-zelena-cervena). Myslim, ze k lepsimu.
Jeee, ted koukam, ze jsem jako obvykle odbehl od tematu. Takze sorry za OT.
spea - ToM přiložený následující obrázek:
pro mne je F650gs Dakar nepřekonatelná motka alespoň co se bmw týče (teda neseděl jsem na HP2) každej kdo si na mího dakara sedl si liboval. opravdu nechápu ukončení výroby
Tančící Havran
MartasUSA: Mohol by som poprosit detailnejšiu fotku toho prídavneho svetla? ako to tam maš uchytene? dakujem
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
hanzelka napsal(a):
Čau Martas, tvůj Dakárem je luxusní
P.S. kde jsi sehnal tu samolepku na pléxu v bílé barvě?
ČUS
Nevim kde ji sehnal Martas, ale ja je koupil tady http://samolepy.c...p-123.html Super kvalita. Pred lepenim je takova meka, po nalepeni vytvrde a drzi jak svina. Rozmer a barva dle prani. ... a za ty prachy.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu