Zdarec, chci se zeptat..máte někdo zkušenost z dovezeným gs z Anglie?ukazuje mi to více kilometru než je zkutečnost..jakoby to přenásobovalo z mílí na km, ale v km už to je..
janGS napsal(a):
Zdarec, chci se zeptat..máte někdo zkušenost z dovezeným gs z Anglie?ukazuje mi to více kilometru než je zkutečnost..jakoby to přenásobovalo z mílí na km, ale v km už to je..
a mas presne udaje o nepomeru?
Napr. zmerit trasu v Zumu nebo co mas a porovnat s displejem?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
trasu jsem měřil s kámošem, který jel semnou a ukazovalo mu to míň km..s tím že to vycházelo právě vzdálenost krát 1,636..uvažoval jsem jestli tam nebude nějaký špatný software nebo tak něco..podle toho co jsem tady na fóru četl by to tak i mohlo být..
tak zvažuju jestli jet do servisu nejradějc bych prubnul Bialsko Biala, nebo jak se to jmenuje, tam by mi to mohly přehrát..máte tam s tím servisem někdo zkušenost?? případně kde to najdu, nebo nějakou netovou adresu na ně..
janGS napsal(a):
trasu jsem měřil s kámošem, který jel semnou a ukazovalo mu to míň km..s tím že to vycházelo právě vzdálenost krát 1,636..uvažoval jsem jestli tam nebude nějaký špatný software nebo tak něco..podle toho co jsem tady na fóru četl by to tak i mohlo být..
možná jsem to špatně napsal..je to takhle:
s kámošem jsme jeli stejnou vzdálenost(doopravdy to bylo cca 320 km-mu to i tak ukazulo, což sedí) ale mě to píše nějakých 510 km..
tzn. že to ty moje skutečné najeté km přepisuje krát 1,6
prostě se mi zdá, že do toho předemnou někdo vrtal a nastavil, že správné km to přenásobuje..akorát že nevím jestli je vůbec možné aby do toho někdo takhle vrtal..
janGS napsal(a):
prostě se mi zdá, že do toho předemnou někdo vrtal a nastavil, že správné km to přenásobuje..akorát že nevím jestli je vůbec možné aby do toho někdo takhle vrtal..
janGS napsal(a):
hm....dneska jedu do Bielsko Biale, pobavit se s mechanikama tam a uvidím..chci se zeptat..mají tam i nějaký obchod se ojetýma bmw na prodej?
no nevim..jsem z toho nějaky zmagořený..borci mi tam řekli, že je to nejspíš tím, že do toho někd vrtal nebo tam jsou jiné budíky..pokud to teda budu chtít zkutit tak leda že mi to tam napíchnou a naprogramujou..ale výsledek není zaručen..