v minulych prispevcich se resil ukazatel stavu palivomeru, jeho presnost atd. Padlo tu nekolik rad o tom, ze to vyresi upgrade software. Muj dotaz je, zda skutecne mate nekdo zkusenost ze toto upgrade vyresil. Mam R1200 rv 2005 kde palivomer ukazuje stav myslim dost hrube. Hodne dlouho plna nadrz, pak najednou pul nadrze, rychly ubytek, pak zase dlouho nic a najednou se rozsviti rezerva.
DIky Martin S.
v minulych prispevcich se resil ukazatel stavu palivomeru, jeho presnost atd. Padlo tu nekolik rad o tom, ze to vyresi upgrade software. Muj dotaz je, zda skutecne mate nekdo zkusenost ze toto upgrade vyresil. Mam R1200 rv 2005 kde palivomer ukazuje stav myslim dost hrube. Hodne dlouho plna nadrz, pak najednou pul nadrze, rychly ubytek, pak zase dlouho nic a najednou se rozsviti rezerva.
DIky Martin S.
Ahoj,
takze koukam, ze asi nikdo. Nebo to vypada, ze resim neco co nechava vetsinu v klidu Mejte se ...
zdar, mi to dělá uplně to samy na 07, dlouho plná a pak z ničehož nic 3 dílky, příští týden snad už konečně pojedu přehrát soft, tak můžu pak poreferovat
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
Zdar
mám též 05 a to samé, dlouho plná, pak najednou půlka- dlouho a rezerva- neřeším to. čau es
nemít GS, stojím tam ještě dnes https://www.motor...uid=344094
Tak u 05 a nižších je na 100% první polovina nádrže na jeden dílek, to je vlastnost, nikoliv chyba, takže ti to nikdy 3/4 nádrže ukazovat ani nemůže. Po polovině projetých PHM už to klesá dolů po dílcích, nicméně opravdu nesouměrně a pak se těm šťastnějším rozsvítí i rezerva :-)
Mám 07 a je to něco podobnýho, aby mi ukazovala plnou, musim mašinu naklánět při tankování sem a tam, ze strany na stranu, abych vytlačil vzduch a byla fakt plná, potom to někdy ubejvá postupně, jindy zase skok skoro na půlku, druhej den zase skoro plná, rezervu mi to hlásí s dostatečným předstihem, tak to neřešim.
BMW R1200GS neví co je konkurence !!!
mi to měří jak kdy, ke konci dlouho drží poslední dílek, pak rezerva. Neřeším, nemá to cenu. Zajímavé je že dojezd v km to ovlivňuje pramálo ten funguje téměř lineárně. Jak je to možné nevím a ani nebudu pátrat. Stejně jako nevím jakou záhadou se dostane benzín z právé do levé půlky nádže (když je ho už málo).