Vcera jsem se stavoval v mistnim BMW pro nove gumy a co jsem nenasel...
Slevu 70% na vsechno obleceni Rallye 2 Pro, vcetne bot, plus hromada dalsich veci taky o cca 40-70% zlevnenejch....
Ac jsem si tuhle uniformu koupit nechtel, te cene proste neslo odolat a tak jsem za prijemnych AU$400 koupil bundu vc. kalhot....
Doporucuju kouknout, ruzne po aukcich, protoze to pravdepodobne nebude jen v Australii. Byli tam lidi, kteri brali i 5-6 kompletu....
Taky jsem koupil dalsi dvoje kalhoty, protoze staly to co dziny... Tusim ze se to jmenuje City 2 a Summer 2....
prověřám to schválně zítra u nás v Řecku, zda to není celosvětová akce doprodeje R2Pro, díky nové Rallye 3 řadě
na podzim jsem takto doupil levně kalhoty City
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
tak tady v Řecku neexistuje žádná podobná kampaň na doprodej R2Pro.
Konkrétně mi řekl dealer, že poslední kusy doprodali nedávno se slevou, ale kolem 30% snížené oproti originální. Kusy už žádné nejsou. Pak si vzpomněl, že v tu samou dobu proběhla kampaň (z německého ústředí), která zlevnila pouze tu modrou barvu asi na 460 Euro, ale to prý asi proto, že měli na skladech mnoho modrých.
Každopádně nejde o žádnou akci ... celoevropskou
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Doc napsal(a):
tak tady v Řecku neexistuje žádná podobná kampaň na doprodej R2Pro.
Konkrétně mi řekl dealer, že poslední kusy doprodali nedávno se slevou, ale kolem 30% snížené oproti originální. Kusy už žádné nejsou. Pak si vzpomněl, že v tu samou dobu proběhla kampaň (z německého ústředí), která zlevnila pouze tu modrou barvu asi na 460 Euro, ale to prý asi proto, že měli na skladech mnoho modrých.
Každopádně nejde o žádnou akci ... celoevropskou
a nema to recke BMW jenom treba jinak pojmenovane? Treba jako die Karl-Marx-Begünstigung?
pripadne s osobni dotaci a pozehnanim od Angely M....
Upravil hicks dne 19.05.2010 18:39
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Taky bych koupil. Pripadne, nemate nekdo k prodeji v bezva stavu za rozumny peniz? Velikost tak 52. (174 cm/92 kg). Jak by jste videli tuhle bezva figuru s velikosti? Jakou velikost mam shanet? Bunda v 54 by mi udajne uz byla hodne velka. Moznost vyzkouset bohuzel nemam.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Spea - ToM napsal(a):
Taky bych koupil. Pripadne, nemate nekdo k prodeji v bezva stavu za rozumny peniz? Velikost tak 52. (174 cm/92 kg). Jak by jste videli tuhle bezva figuru s velikosti? Jakou velikost mam shanet? Bunda v 54 by mi udajne uz byla hodne velka. Moznost vyzkouset bohuzel nemam.
Kamos je prtavec a ma 50. Tu jsem si zkousel a je fakt mala. Takze spis skutecne ta 52. Podle toho odhaduji, ze ta 54 je uz fakt moc.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu