Prosím o radu, dnes jsem měnil těsnění pod hlavami, vše šlo jak po másle, rozborka sborka, při montáži pravé strany začalo bohužel pršet jak krá.a, a já při shození moto za stojanu jsem si neuvědomil, že mám zařazeno a spadl mi rozvodový řetízek.Moto jsem dal do garáže, vše složil, bohužel to nejde jak má.Potřeboval bych poradit, jak nastavit rozvody. Dík havran.
Upravil havran dne 22.05.2010 20:56
No podle manualu jak jsem to tak študoval je základní postavení malí kolečko na klice vůči kolu který žene hřídel rozvodů -Na malém kole je značka a na tom velkém spodním je zářez a ty musí být proti sobě ,ale to není tvůj problém-tam jsi s tím asi nehejbal
Další nastavení roz.řetízku na pravej a levej válec zase dle manuálu:
levý válec po směru jízdy to kolečko co pohání vačku na hlavě musí mít vybrání pro pero v co nevyšší poloze
Pravý válec obráceně v nejnišší poloze
Takže když schodíš ty krytky na hlavách a koukneš na to musí být jeden zářez nahoře a jeden dole-nastavil bych to tak že bych do tý určitý polohy otáčením kliky nastavil ten válec co jsi s ním nehnul a a proti tomu bych zkontroloval ten druhej
PS:nikdy jsem to nedělal jen píšu to co jsem obkoukal z manuálu mrkni na to a radši počkej na názory kluků co to už dělali
Jo ještě něco je to z manuálu na 1150GS
Upravil smazak73 dne 22.05.2010 22:25
Nastavili jsme rozvody podle manuálu, tak jak jsi psal v odpovědi na dotaz, chvíli po rozběhu se moto tvářila jako jednoválec, pak se chytil i druhý válec a moto běží jak hodinky, seřídili jsme i ventily a tak můžeme vyrazit, jen aby už začalo být hezký počasí, aby to člověk taky náležitě vychutnal. Takže ještě jednou dík. havran