Behem mesice se chystam na koupi nove bundy. Rad bych neco celorocniho v cene 10.000- 13.000,- . vic urcite ne. Doposud ke vsi spoojenosti uzivam Polo Pharao. Menit chci predevsim proto, ze si nejsem jist tou membranou kvuli desti. Vyzkousel jsem si v ni mensi deste a vydrzela. Nevim, jak by dopadla v nejakem delsim plavaku. Navic jsem ji kupuval jako lehce jetou. Pokud se k ni nebostik Emilio choval slusne, tak by mela byt membrana OK, ale nevim. Navic v lete, ve velkych vedrech to neni ono. ... ikdyz, pri tech soucasnych prognozach na letosni leto, ktere vubec letem byt nema, to bude asi jedno. Funkcne by se me libila Halvarssons Optima. http://www.halvar...boziid=139 Znacka je myslim zarukou kvality, ale strihem uz to neni ono. Navic bych nerad cernou. Ta reflexni vesta na ni je ale bezva. Strihem i barvou mi ta Pharao vyhovuje. Nejaka rada, ci typ by nebyl? Ta cena je samo maximalni strop, ale pokud nekdo poradi neco za min chechtaku, tak bud jen rad.
spea - ToM přiložený následující obrázek:
Napíšu sem trošku OT... Od začátku letošní sezony jezdím s bundou bez chráničů (v zimě osazena vložkou) a chráničovou vestou... Ovšem ve vedrech to je očistec... Proto si na horké dni pořizuji dres a jezdit budu jen v chranicich a dresu... Takovou košili mam.
Upravil xHackerM dne 27.05.2010 21:44
Nevim, ale asi bych to řešil jako Xhackerm. Na Pharao jsem koukal u Marise a vypadá dobře. Jezdim v Rallye 2 pro a v létě v Černý Hoře jsem se v ní vařil.. - nedalo se v ní jezdit. Do deště to chce spíš nějakou pláštěnku
Již rok jezdím v revit off track a jsem spokojený hlavně v horkém počasí.Pěkně větrá i s membránou, v chladnu je taky v poho. V dešti moc nejezdím ale pokud textil občas naimpregnuješ tak nepromokne. Jinak spousta kapes.Barvy jsou tuším čtyři www.revit-motoobleceni.meteorsport.cz