Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Prosinec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Cestování :: Cizina

Dovolená směr Chorvatsko,Albanie...
Lapiduch
Přidané 06.06.2010 01:53

Registrace: 17.12.09
Zdravím, hledám nějaké nadšence na cestu směr Chorvatsko, Albanie,Řecko (dle domluvy) v terminu posledni tyden cervenec a prvni tyden srpen. Tem, se kteryma obcas jezdim termin nesedi takze pokud by jste meli zajem nebo o nekom vedeli, prosim dejte vedet (popripade kde jeste hledat). Mam cestovni enduro takze offroad neni problem, prespat v prirode nebo campu taky v pohode. Dik za info. Marek

smazak73
Přidané 06.06.2010 02:09

Registrace: 26.07.08
No ten první týden mi nesedí,ale druhý týden kdyby jsi se toulal někde v Albánii tak by jsme to mohli nějak skloubit. Řecko určitě nee možná kousek MK.hmm!thumbs up

Mesky
Přidané 06.06.2010 21:07

Registrace: 02.11.08
Máš SZ .

www.automeskan.cz
Lapiduch
Přidané 08.06.2010 08:25

No nechci jen tak promarnit tyden dovolene a pak se hnat pres Albanii behem par dnu, ale furt lepsi nez jet sam....na jakem moto by si jel?

smazak73
Přidané 08.06.2010 09:05

Registrace: 26.07.08
Na 1150 GS .Jasný tak nic já víc času nemámreal sad
Třeba se ti někdo ozvethumbs up

Mr GS
Přidané 08.06.2010 10:19

Moderátor
Registrace: 18.12.08
Lapiduch napsal(a):
Zdravím, hledám nějaké nadšence na cestu směr Chorvatsko, Albanie,Řecko (dle domluvy) v terminu posledni tyden cervenec a prvni tyden srpen. Tem, se kteryma obcas jezdim termin nesedi takze pokud by jste meli zajem nebo o nekom vedeli, prosim dejte vedet (popripade kde jeste hledat). Mam cestovni enduro takze offroad neni problem, prespat v prirode nebo campu taky v pohode. Dik za info. Marek

Ahoj!Já mám zhruba v tom termínu velice podobné plány.Jen to teď nedokážu říct s jistotou,protože jsem momentálně kryplorukej Angrya nevím jaké budou následky a jak dlouho to bude trvat.Taky bych asi jel s přítelkyní.Jestli neseženeš jiného,tak se později můžem domluvit až budu vědět vic.Káždopádně my by jsme někoho přivítali,protože ona se bojí jet v jedné moto tak daleko(porucha,nehoda a další babské tlachy)nezná BMW,noWink
od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!! do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104)
http://www.youtub...er/PETRGSA

Alda
Přidané 08.06.2010 11:58

Registrace: 20.10.07
Asi OT, jen pripominam, ze v techto zemich se v tomto terminu na 99% upecete ve vlastni stave.
My odjizdime do Albanie ted v sobotu a i to mi pripada pozde. Idealni je kveten a zari.

Mr GS
Přidané 08.06.2010 12:04

Moderátor
Alda napsal(a):
Asi OT, jen pripominam, ze v techto zemich se v tomto terminu na 99% upecete ve vlastni stave.
My odjizdime do Albanie ted v sobotu a i to mi pripada pozde. Idealni je kveten a zari.

To máš pravdu.Já s tím tak nějak počítám.Vloni jsem byl tou dobou v Bosně a v Chorvatsku a mazec,ale dalo se to a to mám černý hadryGrin ale nepočítám s tím,že bych přítulku přemluvil na Norskohelpless ale budu to dál zkoušetargue Přece jenom Albánie je ve srovnání s tím za rohem a dá se tam na podzim nebo na jaře jak říkášthumbs up
od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!! do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem

Lapiduch
Přidané 08.06.2010 17:52

Jj, vedro bude, nemuze byt vzdycky vsechno idealni, zvladli to a uzili si to jini, tak to pujde. To Mr GS: pritelkyne je rozumna, sice mam taky BMW ale jet ve dvou motorkach na dalku by melo byt minimum. Tak dej vedet az budes ready zdravotne a kam by jste si to teda pedstavovali...

Vjetrnik
Přidané 08.06.2010 18:00

Registrace: 09.10.07
to Lapiduch: jak minimum ve dvou motorkách?

Já pořád nechápu tu zdejší histerii, proč člověk nemůže jet někam daleko sám. My jezdíme se ženou sami a projeli jsme již takhle 22 evropských zemí...navíc vyrazit s někým, koho člověk zná jen s fora a nemá vyzkoušeno společné ježdění je NESMYSL....

Mr GS
Přidané 08.06.2010 18:36

Moderátor
Vjetrnik napsal(a):
to Lapiduch: jak minimum ve dvou motorkách?

Já pořád nechápu tu zdejší histerii, proč člověk nemůže jet někam daleko sám. My jezdíme se ženou sami a projeli jsme již takhle 22 evropských zemí...navíc vyrazit s někým, koho člověk zná jen s fora a nemá vyzkoušeno společné ježdění je NESMYSL....

Já s tebou souhlasím.Vloni jsem taky jezdil sám,ale znáš ženské...to nevysvětlíš dokud to sama nepozná a nepochopí.Nepojedu s nikým koho znám jen z fóra.Samozřejmě by jsme spolu nejdřív museli trochu pojezdit a poznat se.Aspoň nějakou víkendovou akci minimálně,než někam s někým pojedu.Nehodlám sobě ani nikomu jinému kazit dovolenou,to je jasný.Zvlášť když veškerou moji toleranci čerpá přítelkyněhilarious...už nezbývá na ostatníGrin

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Cestování :: Cizina :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 136
Členové on-line: 1
VladoGS

Registrováno: 8,772
Nejnovější člen: Jirka72

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.18 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI